| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تولید و بازار در بخش کشاورزی همواره با ریسک و عدم حتمیت همراه بوده و شناخت ریسکهای مختلف مبتلابه و مدیریت آن نقش ویژه ای در مدیریت صحیح کشاورزی ایفا می نماید. |
| 2 |
هدف کلی |
شناسایی و تحلیل و مدیریت ریسکهای مختلف بخش کشاورزی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
شناخت فرایند تولید کشاورزی و آشنایی مقدماتی با مباحث مدیریت کشاورزی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
شناخت ریسکهای کشاورزی
تحلیل درست ریسکهای کشاورزی
بهره گیری از ابزارهای مدیریت ریسک کشاورزی |
| 5 |
روش تدریس |
سخنرانی، پرسش و پاسخ، مسأله محوز، مشارکتی و مبتنی بر پروژه |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور فعال در کلاس و مطالعه مباحث ارائه شده و انجام پروژه |
| 7 |
منبع |
|
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تخته وایت برد، ماژیک، ویدئوپروژکتور و کامپیوتر |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
شفاهی، میان ترم و پایان ترم و تکالیف هفتگی |
| 10 |
فایل |
Pdf File |