| 1 |
آب ( Water) ا مقدمه: اهمیت آب ویژگی های فیزیکوشیمیایی مولکول آب |
|
| 2 |
ویژگی های مولکول آب پتانسیل شیمیای آب |
|
| 3 |
اجزای تشکیل دهنده خاک ویژگی های خاک |
|
| 4 |
وضعیت آب در خاک پتانسیل آب خاک |
|
| 5 |
جذب آب توسط ریشه |
|
| 6 |
هدایت هیدرولیکی ریشه حرکت آب در عرض ریشه |
|
| 7 |
مکانیسم ها ی جذب آب |
|
| 8 |
فشار ریشه ای عوامل موثر بر جذب آب |
|
| 9 |
میان ترم |
|
| 10 |
عناصر آوندی آوند چوبی انتقال در آوند های چوبی |
|
| 11 |
عناصر آوندی آوند آبکش انتقال در آوند های آبکش |
|
| 12 |
خروج آب از گیاه، تبخیر، تعرق و تعریق |
|
| 13 |
روزنه ها و مکانیسم عمل آنها |
|
| 14 |
انتقال و اختصاص، الگوی های انتقال شیره پرورده، ترکیبات انتقالی |
|
| 15 |
ادامه: ویژگی های فیزیکو شیمیایی مولکول آب |
|
| 16 |
خاک ( Soil) ، اجزای تشکیل دهنده خاک ، ویژگی های خاک وضعیت آب در خاک پتانسیل آب خاک |
|
| 17 |
اجزای تشکیل دهنده خاک ، ویژگی های خاک وضعیت آب در خاک پتانسیل آب خاک |
|