1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
در این درس دانشجویان ضمن آشنایی با بیماری های رایج طیور با اصول پیشگیری و کنترل آن ها آشنا می شوند. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با اصول امنیت زیستی در مزارع طیور و بیماری های رایج طیور |
3 |
شایستگی های پایه |
میکروبیولوژی، فیزیولوژی، پاتولوژی، انگل شناسی |
4 |
اهداف یادگیری |
شناخت بیماری های ویروسی، باکتریایی، انگلی، قارچی و متابولیک طیور و راهکارهای مقابله با آنها |
5 |
روش تدریس |
ارائه مطالب توسط استاد با مشارکت فعال دانشجویان |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت فعال و منظم در جلسات کلاس، شرکت در مباحث درسی، انجام وظایف محوله |
7 |
منبع |
مدیریت پیشگیری از بیماری های طیور بهداشت، پرورش و سلامت جوجه های گوشتی، اوستا صدرزاده، 1391 |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت های درسی و ویدیوهای آموزشی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
نمره فعالیت کلاس، ارزیابی میان ترم، امتحان پایان ترم |