1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
یک درس دو واحدی شامل یک واحد عملی و یک و واحد تئوری برای آشنایی دانشجویان دوره کارشناسی با مباحث بهداشت و پروش دام و طیور |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مبانی و اصول بهداشت و پرورش طیور |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با بیولوژی و فیزیولوژی طیور |
4 |
اهداف یادگیری |
فراگیری اصول مدیریت بهداشت و پرورش گله های طیور صنعتی |
5 |
روش تدریس |
ارائه توسط استاد با مشارکت فعال دانشجویان |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور فعال و مستمر در مباحث و جلسات کلاس |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت های آموزشی+فیلم های آموزشی، بازدید مرغداری |
8 |
نحوه ارزشیابی |
حضور فعال در کلاس+امتحان میان ترم+ امتحان نهایی |
9 |
منبع |
- اضول پرورش طیور، ترجمه دکتر فرخی و همکاران، ناشر شرکت پژوهش و توسعه کشاورزی کوثر |
10 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
یک درس دو واحدی شامل یک واحد عملی و یک و واحد تئوری برای آشنایی دانشجویان دوره کارشناسی با مباحث بهداشت و پروش دام و طیور |
11 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مبانی و اصول بهداشت و پرورش طیور |
12 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با بیولوژی و فیزیولوژی طیور |
13 |
اهداف یادگیری |
فراگیری اصول مدیریت بهداشت و پرورش گله های طیور صنعتی |
14 |
روش تدریس |
ارائه توسط استاد با مشارکت فعال دانشجویان |
15 |
وظایف دانشجو |
حضور فعال و مستمر در مباحث و جلسات کلاس |
16 |
منبع |
- اضول پرورش طیور، ترجمه دکتر فرخی و همکاران، ناشر شرکت پژوهش و توسعه کشاورزی کوثر |
17 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت های آموزشی+فیلم های آموزشی، بازدید مرغداری |
18 |
نحوه ارزشیابی |
حضور فعال در کلاس+امتحان میان ترم+ امتحان نهایی |