1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس به ارزش 3 واحد آموزشی است و اصول بهداشت و پیشگیری از بیماری های رایج طیور را ارائه می کند. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول بهداشتی در مزارع پرورش طیور، بیماری های مهم طیور و کنترل آنها |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با میکروبیولوژی، فیزیولوژی، آناتومی پرندگان |
4 |
اهداف یادگیری |
آموزش اصول بهداشتی در مزارع طیور جهت پیشگیری و کنترل عفونتها و افزایش بازدهی گله |
5 |
روش تدریس |
ارائه توسط استاد با مشارکت فعال دانشجویان، بازدید علمی و آموزش عملی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور فعال و منظم در جلسات کلاس، مشارکت در مباحث درسی، انجام وظایف محوله |
7 |
منبع |
مدیریت پیشگیری از بیماری های طیور بهداشت، پرورش و سلامت جوجه های گوشتی، صدرزاده، 1391
راهنمای واکسن و واکسیناسیون در طیور، عبدالشاه و حاجی زاده، 1391 |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت های آموزشی و ویدئوها، مزرعه دانشکده کشاورزی، امکانات آزمایشگاهی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حضور منظم در جلسات کلاس، امتحان میان ترم، امتحان پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |