| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
از دروس پایه و اساسی در دوره دکتری عمومی دامپزشکی می باشد که نقش مهمی در مدیریت پرورش و بهداشت گله های طیور بر عهده دارد. |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول تغذیه، خوراک ها، جیره نویسی و ناهنجاری های تغذیه ای درگله های طیور |
| 3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با فیزیولوژی، بیوشیمی |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با اصول تغذیه، خوراک ها، جیره نویسی و ناهنجاری های تغذیه ای درگله های طیور |
| 5 |
روش تدریس |
ارایه مطالب توسط استاد با مشارکت فعال دانشجویان |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور منظم و فعال در جلسات کلاس و انجام وظایف محوله |
| 7 |
منبع |
تغذیه طیور، ترجمه دکتر گلیان دکتر سالا معینی و مهندس مظهری، انتشارات شرکت پژوهش و توسعه کشاورزی کوثر |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت های آموزشی و نرم افزارهای جیره نویسی |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
حضور منظم و فعال در جلسات کلاس، آزمونک، میان ترم و پایان ترم |
| 10 |
فایل |
Pdf File |