| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
• در این درس دانشجویان بیماری ها وعوامل بیماری زای باکتریایی ، ویروسی، انگلی و قارچی شتر را مرور کرده و با شیوه های نوین تشخیص ، درمان و پیشگیری از بیماری های شتر آشنا می شوند |
| 2 |
هدف کلی |
• آشنایی فراگیران با نشانگان ویافته های بالینی وتفسیر یافته های آزمایشگاهی ، تشخیص و تشخیص تفریقی بیماری های شتر آشنا خواهند شد. |
| 3 |
اهداف یادگیری |
هر دانشجو می بایست در پایان دوره آموزشی بتواند
• آشنایی با مزیت های پرورش شتر(شیر ، گوشت و....)
• آشنایی با مدیریت سلامت شتر
• اصول مقید سازی شتر
• اصول معاینه شتر
• بیماری های رایج شتر
• مدیریت تولید مثل شتر
• مدیریت تغذیه شتر |
| 4 |
شایستگی های پایه |
• آشنایی با آناتومی وفیزیولوژی شتر |
| 5 |
روش تدریس |
تدریس سر فصل ها بصورت سخنرانی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت در ارایه مباحث محول شده به دانشجویان
تجزیه تحلیل مقالات مرتبط به مباحث ارائه شده |
| 7 |
منبع |
Medicine and Surgery of Camelids 3rd
Infectious Diseases in Camelids,2end |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
وایت برد و ویدئو پروژکتور پاورپوینت |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
10% حضور فعال در کلاس، شرکت در مباحث کلاسی
20% ارایه سمینارهای محول شده به دانشجو
70% آزمون نهایی |