1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
ارئه درس بصورت عملی به ارزش 1.5 واحد برای دانشجویان مقطع کارشناسی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول اولیهزراعت محصولات زراعی مختلف |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی دانشجویان با اصول زراعی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با اصول زراعت و براساس سرفصل |
5 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ، ادامه بحث گروهی براساس سرفصل |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور فعال و مرور مطالب مطالب قبل و انجام برنامه های جدید |
7 |
منبع |
اصول زراعت، تالیف محمدرضا خواجه پور زراعت نوین، تالیف علیرضا کوچکی و محمد خواجه حسینی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
اسلاید و فیلم و سخنرانی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی مستمر و حضور فعال: 5 نمره، امتحان پایانترم: 15 نمره |