# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | :تخصصی |
2 | هدف کلی | آشنایی با کشاورزی و اهمیت آن در برای تغذیه انسان |
3 | شایستگی های پایه | ایجاد علاقه |
4 | اهداف یادگیری | تاثیر غذای سالم در زندگی بشر |
5 | روش تدریس | براساس سرفصل و آشنایی با رشد صحیح گیاه زراعی |
6 | وظایف دانشجو | شرکت در پرسخ و پاسخ |
7 | منبع | مبانی کشاورزی |
8 | مواد و امکانات آموزشی | ویدئوپروژکتور |
9 | نحوه ارزشیابی | کوئیز و امتحان آخر ترم |