1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
ارئه درس بصورت عملی به ارزش 4 واحد برای دانشجویان مقطع کارشناسی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان باامکانات موجود در مزرعه در هر نوبت بازدید بالاخص نحوه کاشت، داشت و برداشت محصولات زراعی مختلف |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی دانشجویان با اصول زراعی موجود در مزرعه |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی دانشجویان با اصول زراعت و براساس سرفصل |
5 |
روش تدریس |
پرسش و پاسخ، بحث گروهی، کار عملی در مزرعه براساس سرفصل |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور در مزرعه، مرور مطالب مطالب قبل و انجام برنامه های جدید |
7 |
منبع |
اصول زراعت، تالیف محمدرضا خواجه پور زراعت نوین، تالیف علیرضا کوچکی و محمد خواجه حسینی |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
نهاده ها و ادوات موجود در مزرعه از لحاظ کاشت، داشت و برداشت |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی مستمر و حضور فعال: 5 نمره، گزارش و فعالیتهای گروهی: 10 نمره و امتحان پایانترم: 5 نمره |