1 |
آشنایی دانشجویان با اصول و مفاهیم درس و نحوه برگزاری کلاس |
|
2 |
روش اندازه گیری سطح برگ و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
3 |
روش اندازه گیری تشعشع و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
4 |
روش اندازه گیری نشت الکترلیت و پایداری غشاء و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
5 |
روش اندازه گیری پتانسیل اسمزی در گیاه و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
6 |
روش اندازه گیری فلورسانس کلروفیل و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
7 |
روش اندازه گیری پتاسیل آب و هدایت روزنه ای و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
8 |
روش اندازه گیری کلروفیل و آشنایی با اسپد و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
9 |
روش اندازه گیری آنتی اکسیدانت ها و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
10 |
روش اندازه گیری با دستگاه اتمیک ابزوربشن و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
11 |
روش اندازه گیری مطالعه ریشه و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
12 |
روش اندازه گیری دستگاه HPLC و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
13 |
روش اندازه گیری میکرسکوپ الکترونی و اهمیت آن بررسی جنبه فیزیلوژیکی |
|
14 |
روش جمع آوری گره، استخراج ریزوبیم و کشت و خالص سازی باکتری در گیاه نخود |
|
15 |
اجراء کار عملی و اعمال تیمارهای مختلف تنش خشکی و شوری |
|
16 |
بررسی آنچه در طول ترم دانشجو آموخته است |
|