1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جزو دروس تخصصی است. |
2 |
هدف کلی |
آموزش و کسب مهارت در مدیریت تولید زراعی شامل برنامه ریزی و اجرای تهیه بستر کاشت، داشت، برداشت و مسائل پس از برداشت از طریق مشارکت مستقیم در امر تولید است. |
3 |
شایستگی های پایه |
دیمکاری، زراعت گیاهان صنعتی، زراعت غلات و زراعت گیاهان علوفه ای است. |
4 |
اهداف یادگیری |
در پایان دوره انتظار می رود مهارت های عملی دانشجویان به میزان قابل قبولی افزایش یافته و از اعتماد به نفس بالایی در جهت تولید محصولات زراعی برخوردار شوند. |
5 |
روش تدریس |
اجرای کارهای عملی و صحرایی در مزرعه در قالب گروه های 5 تا 10 نفره از آماده سازی زمین تا برداشت و فروش، بازدیدهای دوره ای از مراکز تحقیقاتی و کشت و صنعت ها و شرکتهای سهامی زراعی و مزارع خصوصی، |
6 |
وظایف دانشجو |
یادگیری و انجام مباحث عملی کشاورزی چند محصول زراعی در منطقه بصورت کامل و مدیریت کاشت تا برداشت آنها |
7 |
منبع |
1- اصول و مبانی زراعت. خواجه پور. انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان.
2- تولید پایدار محصولات زراعی. کوچکی و مهدوی دامغانی. مرکز نشر دانشگاهی.
3- استفاده از تجارب اساتید دانشگاه، مراکز تحقیقاتی، کشت و صنعت ها و شرکتهای سهامی زراعی و مزارع خصوصی کشاورزان پیشرو. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
زمین مناسب کشاورزی،آب، ماشین آلات کشاورزی، گلخانه و سایر نهاده های مورد نیاز کشاورزی موجود در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد. |
9 |
نحوه ارزشیابی |
میانگین نمره های کسب شده از بخشهای مختلف و اساتید تیم، گزارشکار، عملکرد کمی و کیفی محصول زراعی تولید شده در پایان دوره |