طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره جزو دروس تخصصی است.
2 هدف کلی آموزش و کسب مهارت در مدیریت تولید زراعی شامل برنامه ریزی و اجرای تهیه بستر کاشت، داشت، برداشت و مسائل پس از برداشت از طریق مشارکت مستقیم در امر تولید است.
3 شایستگی های پایه دیمکاری، زراعت گیاهان صنعتی، زراعت غلات و زراعت گیاهان علوفه ای است.
4 اهداف یادگیری در پایان دوره انتظار می رود مهارت های عملی دانشجویان به میزان قابل قبولی افزایش یافته و از اعتماد به نفس بالایی در جهت تولید محصولات زراعی برخوردار شوند.
5 روش تدریس اجرای کارهای عملی و صحرایی در مزرعه در قالب گروه های 5 تا 10 نفره از آماده سازی زمین تا برداشت و فروش، بازدیدهای دوره ای از مراکز تحقیقاتی و کشت و صنعت ها و شرکتهای سهامی زراعی و مزارع خصوصی،
6 وظایف دانشجو یادگیری و انجام مباحث عملی کشاورزی چند محصول زراعی در منطقه بصورت کامل و مدیریت کاشت تا برداشت آنها
7 منبع 1- اصول و مبانی زراعت. خواجه پور. انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان. 2- تولید پایدار محصولات زراعی. کوچکی و مهدوی دامغانی. مرکز نشر دانشگاهی. 3- استفاده از تجارب اساتید دانشگاه، مراکز تحقیقاتی، کشت و صنعت ها و شرکتهای سهامی زراعی و مزارع خصوصی کشاورزان پیشرو.
8 مواد و امکانات آموزشی زمین مناسب کشاورزی،آب، ماشین آلات کشاورزی، گلخانه و سایر نهاده های مورد نیاز کشاورزی موجود در مزرعه آموزشی و تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مشهد.
9 نحوه ارزشیابی میانگین نمره های کسب شده از بخشهای مختلف و اساتید تیم، گزارشکار، عملکرد کمی و کیفی محصول زراعی تولید شده در پایان دوره