طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره جزو دروس تخصصی عملی است.
2 هدف کلی بخش عمومی کشاورزی شامل کاشت، داشت و برداشت حداقل 3 محصول عمده زراعی منطقه شامل غلات، نباتات علوفه ای، صیفی و سبزی. در فواصل برنامه های عملی دانشجویان با عملیات دامپروری، باغبانی، ماشین های کشاورزی و صنایع فرآورده های کشاورزی نیز آشنایی پیدا می کنند.
3 شایستگی های پایه خاکشناسی عمومی- زراعت عمومی.
4 اهداف یادگیری در پایان درس انتظار می رود دانشجویان مباحث عملی مطرح شده را یاد بگیرند.
5 روش تدریس جزوه- کارهای عملی و صحرایی در مزرعه، بازدیدهای دوره ای. در صورت تشدید پاندمی کووید 19 و تعطیلی دروس حضوری دانشجویان، تدریس بصورت مجازی پیگری خواهد شد.
6 وظایف دانشجو یادگیری مباحث عملی مطرح شده...
7 منبع 1- جزوه. 2- اصول و مبانی زراعت. خواجه پور. انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان. 3- تولید پایدار محصولات زراعی. کوچکی و مهدوی دامغانی. مرکز نشر دانشگاهی.
8 مواد و امکانات آموزشی زمین کشاورزی- ماشین آلات کشاورزی- آب- بذر و دیگر نهاده های کشاورزی. تلفن همراه- سامانه مجازی و وبینار دانشگاه.
9 نحوه ارزشیابی حضور و غیاب- پرسش و پاسخ عملی جهت ارزشیابی مستمر- امتحان پایان ترم بصورت کتبی و عملی (حضوری/مجازی). عملکرد محصول تولیدی با مشارکت دانشجویان در گروه های مختلف.
10 فایل Pdf File