1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جزو دروس تخصصی عملی است. |
2 |
هدف کلی |
ارتقاء مهارت های عملی دانشجویان |
3 |
شایستگی های پایه |
مهارت آموزی 1 |
4 |
اهداف یادگیری |
در این درس دانشجویان پس از اختصاص زمین مورد نظر به صورت گروهی اقدام به تولید گیاهان زراعی خواهند نمود. کلیه مراحل کاشت، داشت و برداشت توسط دانشجویان انجام خواهد شد. بازدید از کشت و صنعت ها بهمراه انجام آزمونهای کیفی بر روی محصولات تولید شده پس از برداشت مانند بذر نیز توسط دانشجویان انجام خواهد پذیرفت ... |
5 |
روش تدریس |
کارهای عملی و صحرایی در مزرعه، بازدیدهای دوره ای. در صورت تشدید پاندمی کووید 19 و تعطیلی دروس حضوری دانشجویان، تدریس بصورت مجازی پیگری خواهد شد. |
6 |
وظایف دانشجو |
ارتقاء مهارت آموزی با مشارکت کامل دانشجویان در تولید محصولات مختلف از ابتدا تا انتها. |
7 |
منبع |
1- جزوه.
2- اصول و مبانی زراعت. خواجه پور. انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان.
3- تولید پایدار محصولات زراعی. کوچکی و مهدوی دامغانی. مرکز نشر دانشگاهی.
4- تجارب حاصل از مهارت آموزی 1 و بازدیدها |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تلفن همراه- سامانه مجازی و وبینار دانشگاه- زمین کشاورزی- ماشین آلات کشاورزی- آب- بذر و دیگر نهاده های کشاورزی. |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حضور و غیاب- عملیات مهارت آموزی جهت ارزشیابی مستمر- امتحان پایان ترم بصورت کتبی و عملی (حضوری/مجازی).عملکرد محصول تولیدی با مشارکت دانشجویان در گروه های مختلف. |
10 |
فایل |
Pdf File |