طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره جزو دروس تخصصی عملی است.
2 هدف کلی ارتقاء مهارت های عملی دانشجویان
3 شایستگی های پایه مهارت آموزی 1
4 اهداف یادگیری در این درس دانشجویان پس از اختصاص زمین مورد نظر به صورت گروهی اقدام به تولید گیاهان زراعی خواهند نمود. کلیه مراحل کاشت، داشت و برداشت توسط دانشجویان انجام خواهد شد. بازدید از کشت و صنعت ها بهمراه انجام آزمونهای کیفی بر روی محصولات تولید شده پس از برداشت مانند بذر نیز توسط دانشجویان انجام خواهد پذیرفت ...
5 روش تدریس کارهای عملی و صحرایی در مزرعه، بازدیدهای دوره ای. در صورت تشدید پاندمی کووید 19 و تعطیلی دروس حضوری دانشجویان، تدریس بصورت مجازی پیگری خواهد شد.
6 وظایف دانشجو ارتقاء مهارت آموزی با مشارکت کامل دانشجویان در تولید محصولات مختلف از ابتدا تا انتها.
7 منبع 1- جزوه. 2- اصول و مبانی زراعت. خواجه پور. انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان. 3- تولید پایدار محصولات زراعی. کوچکی و مهدوی دامغانی. مرکز نشر دانشگاهی. 4- تجارب حاصل از مهارت آموزی 1 و بازدیدها
8 مواد و امکانات آموزشی تلفن همراه- سامانه مجازی و وبینار دانشگاه- زمین کشاورزی- ماشین آلات کشاورزی- آب- بذر و دیگر نهاده های کشاورزی.
9 نحوه ارزشیابی حضور و غیاب- عملیات مهارت آموزی جهت ارزشیابی مستمر- امتحان پایان ترم بصورت کتبی و عملی (حضوری/مجازی).عملکرد محصول تولیدی با مشارکت دانشجویان در گروه های مختلف.
10 فایل Pdf File