1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جزو دروس تخصصی مشترک است. |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مراحل مختلف تولید گیاهان زراعی در چارچوب بهره برداری بهتر از منابع، حفاظت محیط زیست و حقوق اقتصادی و اجتماعی مصرف کنندگان مواد غذایی می باشد. |
3 |
شایستگی های پایه |
گیاهشناسی 1 |
4 |
اهداف یادگیری |
در پایان تدریس انتظار می رود دانشجویان مباحث مطرح شده را بصورت تئوری و عملی یاد بگیرند. |
5 |
روش تدریس |
جزوه- اسلاید- وایت برد- استفاده از امکانات آزمایشگاهی، گلخانه و مزرعه (حضوری/مجازی). |
6 |
وظایف دانشجو |
یادگیری مباحث مطرح شده... |
7 |
منبع |
1- جزوه
2- خواجه پور. 1390. اصول و مبانی زراعت. انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان.
3- کوچکی، زند و مهدوی دامغانی. 1392. تولید پایدار محصولات زراعی. مرکز نشر دانشگاهی. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
وایت برد- رایانه- ویدئو پروژکتور- تلفن همراه- سامانه مجازی و وبینار دانشگاه- آزمایشگاه- گلخانه و مزرعه. |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حضور و غیاب- پرسش و پاسخ کلاسی بمنظور ارزشیابی مستمر- امتحان کتبی میان ترم و پایان ترم بصورت تئوری و عملی (حضوری/مجازی). |
10 |
فایل |
Pdf File |