1 |
آشنایی با کشاورزی و تولید غذا |
|
2 |
آشنایی با گیاهان زراعی |
|
3 |
ساختمان گیاهان زراعی |
|
4 |
رشد گیاهان زراعی |
|
5 |
تغذیه گیاه |
|
6 |
رابطه آب، خاک و گیاه |
|
7 |
رابطه آب، خاک و گیاه |
|
8 |
پتانسیل آب گیاه |
|
9 |
تعرّق و عوامل مؤثر بر آن |
|
10 |
جذب آب و انتقال مواد غذایی |
|
11 |
تنش های خشکی و شوری |
|
12 |
امتحان میان ترم از بخش 1 |
|
13 |
مقدمه و اهمیت |
|
14 |
انواع کشاورزی (فاریاب) |
|
15 |
انواع کشاورزی (دیمکاری) |
|
16 |
انواع کشاورزی (کشاورزی ارگانیک) |
|
17 |
کشت گلخانه ای |
|
18 |
آشنایی با ادوات کشاورزی، خاک ورزی |
|
19 |
آشنایی با عملیات کاشت |
|
20 |
آشنایی با عملیات داشت |
|
21 |
آشنایی با عملیات داشت |
|
22 |
عملیات برداشت |
|
23 |
مقدمه |
|