1 |
شناسایی علف های هرز تیره های گندمیان |
|
2 |
شناسایی علف های هرز تیره کاسنی |
|
3 |
تعطیل رسمی |
|
4 |
شناسایی علف های هرز تیره گاوزبان |
|
5 |
شناسایی علف های هرز تیره سیب زمینی |
|
6 |
شناسایی علف های هرز تیره اسفناج |
|
7 |
شناسایی علف های هرز تیره نخود |
|
8 |
شناسایی علف های هرز تیره جگن |
|
9 |
تاکسونومی |
|
10 |
شناسایی علف های هرز تیره پنیرک |
|
11 |
مقدمه و اهمیت درس |
|
12 |
نگرش های موجود در زمینه مدیریت علف های هرز |
|
13 |
شناسایی علف های هرز تیره شب بو |
|
14 |
اصول سمپاشی و سمپاش ها |
|
15 |
کالیبراسیون سمپاش ها |
|