| 1 |
جمعیت، غذا و کشاورزی |
|
| 2 |
آشنایی با سبز شدن و مراحل رشدی انواع محصولات |
|
| 3 |
تهیه بستر کشت و ماشین های کشاورزی مربوطه |
|
| 4 |
تراکم بوته، عمق کاشت، تُنک کردن |
|
| 5 |
علف های هرز و روش های مدیریت آن |
|
| 6 |
خصوصیات گیاهی (نام علمی و خصوصیات ظاهری و رشدی گیاه) |
|
| 7 |
معرفی اندام های رویشی و زایشی گیاهان مختلف زراعی |
|
| 8 |
به نژادی و بیوتکنولوژی |
|
| 9 |
نظام های زراعی، تغذیه و حاصلخیزی خاک |
|
| 10 |
نشاء و نشاکاری |
|
| 11 |
ارزیابی خصوصیات جوانه زنی تعدادی از گونه های زراعی تک لپه و دولپه (درصد خلوص، وزن هزار دانه) |
|
| 12 |
امتحان میان ترم از بخش اول |
|
| 13 |
تاریخ کاشت (معیارهای انتخاب تاریخ کاشت در اقلیم های مختلف) |
|
| 14 |
روش کاشت (آبی و دیم، ماشینهای کاشت) |
|
| 15 |
روش های آبیاری |
|
| 16 |
بازدیدهای موردی از کشت و صنعت ها و مزارع کشاورزان پیشرو |
|
| 17 |
سازگاری، انتخاب بذر و ارقام |
|
| 18 |
آشنایی با بذور |
|
| 19 |
روشهای برداشت و ذخیره سازی محصول |
|
| 20 |
برداشت (علائم رسیدگی، آماده سازی برای برداشت) |
|
| 21 |
انجام آزمون های کیفیت بذر |
|
| 22 |
مدیریت آفات و بیماری ها |
|
| 23 |
بازدیدهای موردی از کشت و صنعت ها و مزارع کشاورزان پیشرو |
|
| 24 |
انجام آزمون های کیفیت بذر |
|
| 25 |
بررسی و مقایسه درصد استقرار گونه های تک لپه و دولپه |
|
| 26 |
مقدمه |
|
| 27 |
ارزیابی خصوصیات جوانه زنی تعدادی از گونه های زراعی تک لپه و دولپه (درصد خلوص، وزن هزار دانه) |
|
| 28 |
مدیریت تنش های محیطی |
|
| 29 |
اندازه گیری طول ریشه چه و ساقه چه |
|
| 30 |
قابلیت حیات و گیاهچه نرمال |
|
| 31 |
تکلیف دانشجویی |
|
| 32 |
تکلیف دانشجویی |
|