| 1 |
اهمیت کشاورزی و تولید غذا |
|
| 2 |
انواع کشاورزی- فاریاب |
|
| 3 |
انواع کشاورزی- فاریاب |
|
| 4 |
انواع کشاورزی- دیم |
|
| 5 |
انواع کشاورزی- گلخانه ای |
|
| 6 |
انواع کشاورزی- ارگانیک |
|
| 7 |
آشنایی با ادوات کشاورزی، خاک ورزی و تهیه زمین |
|
| 8 |
زراعت و عوامل موثر بر رشد گیاه و تولید محصول |
|
| 9 |
آشنایی با عملیات کاشت |
|
| 10 |
آشنایی با عملیات داشت |
|
| 11 |
آشنایی با عملیات برداشت- تناوب زراعی |
|
| 12 |
مقدمه |
|
| 13 |
آشنایی با گیاهان زراعی |
|
| 14 |
ساختمان گیاهان زراعی |
|
| 15 |
رشد گیاهان زراعی |
|
| 16 |
تغذیه گیاه |
|
| 17 |
رابطه آب و خاک و گیاه |
|
| 18 |
پتانسیل آب گیاه |
|
| 19 |
تعرّق و عوامل مؤثر بر آن |
|
| 20 |
جذب آب و انتقال مواد غذایی |
|
| 21 |
جذب آب و انتقال مواد غذایی |
|
| 22 |
تنش های خشکی و شوری |
|
| 23 |
تنش های خشکی و شوری |
|