سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و اهمیت موضوع
2 اطلاعات کلی در رابطه با تکنولوژی پس از برداشت
3 تغییر در خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه جات و سبزیجات در حـال رسیدن
4 چگونگی تشخیص رسیدن میوه
5 روشهای برداشت مکانیکی و اثر این روشها بر خصوصیات فیزیکی و شرایط انبارداری و تبدیل میوه جات و سبزیجات
6 شامل برداشت در روشهای جدید تولید میوه جات و فرم دادن درختان
7 آماده سازی میوه جات – سبزیجات برای فروش تازه
8 – استفاده از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی این محصولات در ارتباط با سیستمهای انتقال
9 تمیز کردن، درجه بندی، جدا کردن، بسته بندی و حمل و نقل
10 سیستمهای انبارداری مناسب برای میوه جات و سبزیجات
11 اتیلن در ارتباط با مراحل بعد از برداشت و نگهداری میوه جات و سبزیجات
12 استفاده از اتمسفر کنترل شده و فشار کم در نگهداری میوه جـــات و سبزیجات
13 استفاده از چارت مایکرومتری برای محاسبات شرایط انبارداری میوه جات و سبزیجات و دانه ها
14 روشهای مخلوط کردن گازها برای انبار – نمونه برداری و آنالیـز آنها
15 محاسبات بار حرارتی سردخانـــه – مسایل مربـــوط به برداشت و آماده سازی سبزیجات ساقه ای و برگی ، ریشه ای و محصولات آجیل مثل بادام و گردو
16 ساختمان و خصوصیات فیزیکی دانه ها
17 تئوری مکانیزمها و سیستمهای خشک کردن و نگهداری دانه ها
18 سیستمهای کنترل حرارت و رطوبت انبارهــای دانه ها
19 روشهای کنترل انبارهای دانه نسبت به آلودگیهای قارچی و حشرات انباری
20 نکاتی مربوط به مسائل ایمنی و احتمال آتش سوزی و انفجار در انبارهای دانه
21 پروژه در ارتباط با یکی از موضوعات قسمت تئوری
22
23
24