1 |
مقدمه و اهمیت موضوع |
|
2 |
اطلاعات کلی در رابطه با تکنولوژی پس از برداشت |
|
3 |
تغییر در خصوصیات فیزیکی و شیمیایی میوه جات و سبزیجات در حـال رسیدن |
|
4 |
چگونگی تشخیص رسیدن میوه |
|
5 |
روشهای برداشت مکانیکی و اثر این روشها بر خصوصیات فیزیکی و شرایط انبارداری و تبدیل میوه جات و سبزیجات |
|
6 |
شامل برداشت در روشهای جدید تولید میوه جات و فرم دادن درختان |
|
7 |
آماده سازی میوه جات – سبزیجات برای فروش تازه |
|
8 |
– استفاده از خصوصیات فیزیکی و شیمیایی این محصولات در ارتباط با سیستمهای انتقال |
|
9 |
تمیز کردن، درجه بندی، جدا کردن، بسته بندی و حمل و نقل |
|
10 |
سیستمهای انبارداری مناسب برای میوه جات و سبزیجات |
|
11 |
اتیلن در ارتباط با مراحل بعد از برداشت و نگهداری میوه جات و سبزیجات |
|
12 |
استفاده از اتمسفر کنترل شده و فشار کم در نگهداری میوه جـــات و سبزیجات |
|
13 |
استفاده از چارت مایکرومتری برای محاسبات شرایط انبارداری میوه جات و سبزیجات و دانه ها |
|
14 |
روشهای مخلوط کردن گازها برای انبار – نمونه برداری و آنالیـز آنها |
|
15 |
محاسبات بار حرارتی سردخانـــه – مسایل مربـــوط به برداشت و آماده سازی سبزیجات ساقه ای و برگی ، ریشه ای و محصولات آجیل مثل بادام و گردو |
|
16 |
ساختمان و خصوصیات فیزیکی دانه ها |
|
17 |
تئوری مکانیزمها و سیستمهای خشک کردن و نگهداری دانه ها |
|
18 |
سیستمهای کنترل حرارت و رطوبت انبارهــای دانه ها |
|
19 |
روشهای کنترل انبارهای دانه نسبت به آلودگیهای قارچی و حشرات انباری |
|
20 |
نکاتی مربوط به مسائل ایمنی و احتمال آتش سوزی و انفجار در انبارهای دانه |
|
21 |
پروژه در ارتباط با یکی از موضوعات قسمت تئوری |
|
22 |
|
|
23 |
|
|
24 |
|
|