1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با پرورش جوجه گوشتی در ایران و تنظیم جیره های غذایی این پرندگان در سنین مختلف |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با پرورش طیور |
4 |
اهداف یادگیری |
کسب توانایی پرورش جوجه گوشتی و تغذیه آنها |
5 |
روش تدریس |
پاورپوینت، نرم افزار UFFDA |
6 |
وظایف دانشجو |
مطالعه مطالب تدریس شده و حل کردن جیره ها توسط نرم افزار و تحویل آنها |
7 |
منبع |
1- کتاب تغذیه طیور، نویسندگان: استیون لیسون و جان سامرز، مترجم دکتر ابوالقاسم گلیان، دکتر محمد سالار معینی و مهندس مژگان مظهری، انتشارات شرکت پژوهش و توسعه کشاورزی کوثر
2- کتاب تغذیه و منابع غذایی طیور (منابع، ترکیبات و ارزش غذایی خوراک)، نویسندگان: جی ام مک نب و کی ان بورمن، مترجم: دکتر احمد حسن آبادی، دکتر سعید خلجی، انتشارات دانشگاه |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاورپوینت، نرم افزار UFFDA |
9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون میانترم و پایانترم کتبی، نمرات مستمر به جیره نویسی |
10 |
فایل |
Pdf File |