سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 عملی
2 عملی
3 عملی
4 عملی
5 عملی
6 عملی
7 عملی
8 عملی
9 عملی
10 عملی
11 عملی
12 عملی
13 مقدمه- اهمیت نگهداری و پرورش طیور- مؤسساتی که در صنعت مرغداری فعالیت دارند- طبقه بندی مرغ از نظر جانور شناسی- خصوصیات نژادها - طبقه بندی مرغ از نظر بهره - تقسیم بندی مرغ بر اساس منطقه جغرافیایی
14 مشخصات دسته مرغ‌های آمریکایی - مشخصات دسته مرغ‌های آسیایی - مشخصات دسته مرغ‌های مدیترانه‌ای - مشخصات دسته مرغ‌های انگلیسی - مشخصاتی که نژادها بر پایه آنها از یکدیگر شناخته می‌شوند - تشریح و فیزیولوژی مرغ
15 سیستم ادراری - دستگاه گردش خون - سیستم عصبی - دستگاه گوارش - غدد ضمیمه دستگاه گوارش - غدد درون ریز مهم
16 دستگاه تولید مثل مرغ - دستگاه تولید مثل خروس - جسم رویان
17 مکانیسم تشکیل پوسته تخم مرغ - ترکیب شیمیایی تخم مرغ - تخم مرغ‌های غیرعادی - روش‌های جفت گیری در اصلاح نژاد طیور - اصلاح نژاد از نظر جوجه درآوری -عوامل توارثی مؤثر در تولید تخم مرغ
18 منحنی تخم گذاری - عواملی که در کیفیت تخم مرغ مؤثرند - شکل و قالب تخم مرغ - جوجه کشی
19 تولک بردن یا پرریزی اجباری - حذف خوراک و آب - مشخص نمودن مرغ تخم گذار از غیر تخم گذار از وضع ظاهری آن - واکسیناسیون جوجه‌ها
20 پرورش و نگهداری- شرایط لازم برای نگهداری و پرورش جوجه‌ها - مادر مصنوعی - مزایای قفس - معایب قفس –تهویه - محاسبه فن‌ها - مساحت سالن، آبخوری و دانخوری
21 نور - دوره نوری - شدت نور - رنگ نور - رژیم نوری در پرورش جوجه‌های تخم گذار و مرغان تخم گذار - کنترل نور در ساختمان‌های بدون پنجره جهت طیور تخم گذار - روش ثابت یا روش بومن - روش اصلاح شده کاهش و افزایش تدریجی - کنترل نور در ساختمان‌های پنجره دار - روش موریس
22 بستر پرورش - قفس‌های تخم گذاری - مزایای پرورش مرغ در قفس - معایب پرورش در قفس
23 عملی
24 گاز‌های سمی در مرغداری – رطوبت - معایب رطوبت زیاد سالن - معایب رطوبت کم - تراکم طیور در بستر
25 عملیات ساختمانی - تعداد آبخوری مورد نیاز - تعداد دانخوری لازم - تغذیه
26 پروتئین‌ها - چربی‌ها - مواد معدنی - ویتامین‌ها
27 مواد اولیه مورد استفاده در تهیه جیره غذایی طیور - منابع پروتئین گیاهی در جیره غذایی طیور - منابع مواد معدنی
28 پیشگیری از بیماری‌ها - شکل خوراک طیور - مزایای پلت - معایب پلت
29 عملی