# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | مقدمه، تعاریف و ارائه آمار | |
2 | بررسی خصوصیات تغذیه ای غلات | |
3 | بررسی خصوصیات تغذیه ای غلات | |
4 | بررسی خصوصیات تغذیه ای غلات | |
5 | بررسی خصوصیات تغذیه ای بقولات | |
6 | بررسی خصوصیات تغذیه ای بقولات | |
7 | بررسی خصوصیات تغذیه ای بقولات | |
8 | چربی ها در تغذیه طیور | |
9 | کنترل کیفی مواد خوراکی | |
10 | منابع مواد معدنی | |
11 | ویتامینها در تغذیه طیور | |
12 | افزودنیهای خوراکی | |
13 | سموم و آلودگیهای خوراک | |
14 | تهیه خوراک | |
15 | آب در تغذیه طیور | |
16 | اسیدهای آمینه | |
17 | انــرژی در تغذیه طیور | |
18 |