| # | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
|---|---|---|
| 1 | مقدمه، تعاریف و ارائه آمار | |
| 2 | بررسی خصوصیات تغذیه ای غلات | |
| 3 | بررسی خصوصیات تغذیه ای غلات | |
| 4 | بررسی خصوصیات تغذیه ای غلات | |
| 5 | بررسی خصوصیات تغذیه ای بقولات | |
| 6 | بررسی خصوصیات تغذیه ای بقولات | |
| 7 | بررسی خصوصیات تغذیه ای بقولات | |
| 8 | چربی ها در تغذیه طیور | |
| 9 | کنترل کیفی مواد خوراکی | |
| 10 | منابع مواد معدنی | |
| 11 | ویتامینها در تغذیه طیور | |
| 12 | افزودنیهای خوراکی | |
| 13 | سموم و آلودگیهای خوراک | |
| 14 | تهیه خوراک | |
| 15 | آب در تغذیه طیور | |
| 16 | اسیدهای آمینه | |
| 17 | انــرژی در تغذیه طیور | |
| 18 |