| 1 |
مقدمه، ارتباط بیوشیمی با علوم کشاورزی |
|
| 2 |
اساس مولکولی موجود زنده، اسید و باز و سیستم بافری |
|
| 3 |
قندها (بیوسنتز، ساختار شیمیایی و عمل) |
|
| 4 |
لیپیدها و انواع آن (بیوسنتز، ساختار شیمیایی و عمل، اکسیداسیون اسیدهای چرب) |
|
| 5 |
پروتئینها (بیوسنتز، ساختار شیمیایی و عمل، اسیدهای آمینه ضروری و غیرضروری) |
|
| 6 |
اسیدهای نوکلئیک (DNA، RNA، انواع آنها و ساختار آنها) |
|
| 7 |
آنزیمها (کنیتیک آنها)، ویتامینها |
|
| 8 |
هورمونها، بیوانرژتیک و انتقال الکترون |
|
| 9 |
متابولیسم کربوهیدراتها، (گلیکولیز - سیکل کربس مسیر پنتوز فسفات و سیکل ATP) |
|
| 10 |
متابولیسم کربوهیدراتها، (گلیکولیز - سیکل کربس مسیر پنتوز فسفات و سیکل ATP) |
|
| 11 |
متابولیسم کربوهیدراتها، (گلیکولیز - سیکل کربس مسیر پنتوز فسفات و سیکل ATP) |
|
| 12 |
رنگدانه های گیاهی (ترپن ها و فلاونها) |
|
| 13 |
اثرات زیست محیطی برخی سموم و کودهای تنظیم شیمیایی |
|
| 14 |
متابولیسم لیپیدها |
|
| 15 |
متابولیسم پروتئین ها |
|
| 16 |
متابولیسم پروتئین ها |
|
| 17 |
متابولیسم پروتئین ها |
|
| 18 |
متابولیسم اسیدهای نوکلئیک |
|
| 19 |
متابولیسم اسیدهای نوکلئیک |
|
| 20 |
سنتز پروتئین ها |
|
| 21 |
سنتز پروتئین ها |
|
| 22 |
کنترل و تنظیم متابولیسم |
|
| 23 |
سنتز پروتئین ها |
|