1 |
مقدمه، ارتباط بیوشیمی با علوم کشاورزی |
|
2 |
اساس مولکولی موجود زنده، اسید و باز و سیستم بافری |
|
3 |
قندها (بیوسنتز، ساختار شیمیایی و عمل) |
|
4 |
لیپیدها و انواع آن (بیوسنتز، ساختار شیمیایی و عمل، اکسیداسیون اسیدهای چرب) |
|
5 |
پروتئینها (بیوسنتز، ساختار شیمیایی و عمل، اسیدهای آمینه ضروری و غیرضروری) |
|
6 |
اسیدهای نوکلئیک (DNA، RNA، انواع آنها و ساختار آنها) |
|
7 |
آنزیمها (کنیتیک آنها)، ویتامینها |
|
8 |
هورمونها، بیوانرژتیک و انتقال الکترون |
|
9 |
متابولیسم کربوهیدراتها، (گلیکولیز - سیکل کربس مسیر پنتوز فسفات و سیکل ATP) |
|
10 |
متابولیسم کربوهیدراتها، (گلیکولیز - سیکل کربس مسیر پنتوز فسفات و سیکل ATP) |
|
11 |
متابولیسم کربوهیدراتها، (گلیکولیز - سیکل کربس مسیر پنتوز فسفات و سیکل ATP) |
|
12 |
رنگدانه های گیاهی (ترپن ها و فلاونها) |
|
13 |
اثرات زیست محیطی برخی سموم و کودهای تنظیم شیمیایی |
|
14 |
متابولیسم لیپیدها |
|
15 |
متابولیسم پروتئین ها |
|
16 |
متابولیسم پروتئین ها |
|
17 |
متابولیسم پروتئین ها |
|
18 |
متابولیسم اسیدهای نوکلئیک |
|
19 |
متابولیسم اسیدهای نوکلئیک |
|
20 |
سنتز پروتئین ها |
|
21 |
سنتز پروتئین ها |
|
22 |
کنترل و تنظیم متابولیسم |
|
23 |
سنتز پروتئین ها |
|