# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | تخصصی |
2 | هدف کلی | آشنایی با روشهای تشخیص آلودگی های کرمی |
3 | شایستگی های پایه | گذراندن واحد تاکسونومی کرمها |
4 | اهداف یادگیری | آشنایی با روشهای تشخیص آلودگی های کرمی |
5 | روش تدریس | عملی |
6 | وظایف دانشجو | حضور منظم در کلاس |
7 | مواد و امکانات آموزشی | وجود آزمایشگاه مجهز به میکروسکوپ و سانتریوفوز و سایر لوازم آزمایشگاهی |
8 | نحوه ارزشیابی | آزمون عملی |
9 | فایل | Pdf File |