1 |
|
|
2 |
|
|
3 |
|
|
4 |
اسیدهای آمینه- تعادلات یونش |
|
5 |
|
|
6 |
ثابت های میکروسکوپی |
|
7 |
هیدروفوبیسیته پروتئین ها و روش ارزیابی آن |
|
8 |
ساختارهای مارپیچ و صفحات چین خوده |
|
9 |
نیروهای موثر در ساختارهای مختلف |
|
10 |
نمودارهای راماچاندران |
|
11 |
نوکلئوتیدها |
|
12 |
تعادلات یونش بازها |
|
13 |
تاتومری بازها و اثر آن |
|
14 |
آرایش های سین و آنتی |
|
15 |
زوایای چرخشی در اسیدهای نوکلئیک |
|
16 |
انباشتگی بازها و تاثیر آن بر ساختار دوم و سوم |
|
17 |
ترکیب غشائ سلولی |
|
18 |
برهم کنش لیگاند با پروتئین و یا اسیدهای نوکلئیک |
|
19 |
برهمکنش پروتئین با پروتئین |
|
20 |
غیر طبیعی شدن سرمایشی ماکرومولکول ها |
|
21 |
غیر طبیعی شدن شیمیایی ماکرومولکول ها |
|
22 |
پیوند هیدروژنی و نقش آن در ساختارهای دوم و سوم |
|
23 |
ساختارهای چهارتایی جی |
|
24 |
|
|
25 |
پپتیدها و پروتینها |
|
26 |
ساختار سوم و چهارم |
|
27 |
نقشه تماس |
|
28 |
تاخوردن پروتئینها و زوایای چرخشی |
|
29 |
پیشگویی ساختار دوم پروتئین |
|
30 |
RNA و DNA |
|
31 |
غیر طبیعی شدن حرارتی ماکرومولکول ها |
|