1 |
اطلاعات اولیه در مورد آنزیم ها |
|
2 |
اصطلاحات اساسی فعالیت آنزیم |
|
3 |
- |
|
4 |
جداسازی آنزیم ها |
|
5 |
منابع تجاری آنزیم ها |
|
6 |
اصول اولیه در بررسی های سینتیک شیمیایی |
|
7 |
مدلسازی سینتیکی واکنش های کاتالیزوری همگن |
|
8 |
اسیدهای آمینه-پپتیدها |
|
9 |
مدلسازی سینتیکی واکنش های آنزیمی |
|
10 |
تأثیر عوامل خارجی بر فعالیت آنزیم(pH ، دما ، قدرت یونی، ویسکوزیته) |
|
11 |
تثبیت آنزیم به روش جذب سطحی |
|
12 |
تثبیت آنزیم به روش به تله اندازی و اتصالات متقاطع |
|
13 |
سنتیک آنزیم تثبیت شده |
|
14 |
مدلسازی سینتیکی واکنش های شیمیایی بر روی سطوح یکنواخت |
|
15 |
سنجش های آنزیمی در آنالیز بالینی |
|
16 |
حسگرهای زیستی مبتنی بر آنزیم |
|
17 |
حسگرهای آنزیمی: نمونه هایی از کاربردها. |
|
18 |
راکتورهای آنزیمی I |
|
19 |
راکتورهای آنزیمی II |
|
20 |
سنتیک مهارکنندگی آنزیمی |
|
21 |
تعیین ثابت مهارکنندگی |
|
22 |
سنتیک واکنش آنزیمی در حضور فعال کننده ها |
|
23 |
سنتیک واکنشهای آنزیمی دو سوبسترایی |
|
24 |
مدل سنتیکی کینگ - آلتمن |
|
25 |
آنزیم ها در تکنیک های ایمونوشیمیایی |
|
26 |
آنزیم ها در TTI |
|
27 |
بیوفیلترهای مبتنی بر آنزیم |
|
28 |
کاربرد آنزیم در صنایع شوینده |
|
29 |
گزارش دانشجویی |
|
30 |
گزارش دانشجویی |
|
31 |
گزارش دانشجویی |
|
32 |
گزارش دانشجویی |
|