1 |
اسیدهای آمینه |
|
2 |
مقدمه ای بر پروتئین |
|
3 |
آنزیم و بیوکاتالیست |
|
4 |
طبقه بندی آنزیم ها |
|
5 |
ارائه مقاله |
|
6 |
اصول اساسی مکانیزم عمل در واکنش های آنزیمی و نقش تاخوردگی و ساختار در آ ن |
|
7 |
مکانیزم عمل در واکنش های آنزیمی |
|
8 |
روش های اندازه گیری فعالیت آنزیم |
|
9 |
عوامل موثر بر فعالیت آنزیم )اثر دما، pH و ...( |
|
10 |
کوئیز و ارائه مقاله |
|
11 |
عید |
|
12 |
عید |
|
13 |
بررسی سینتیک واکنش آنزیمی و روش های ارزیابی آ ن |
|
14 |
سینتیک واکنش آنزیمی |
|
15 |
تنظیم سینتیک واکنش، بازدارنگی و واکنش های چند لای ه |
|
16 |
سینتیک بازدارنگی واکنش های چند لایه |
|
17 |
ارزیابی محاسباتی سینتیک آنزیمی |
|
18 |
ارائه مقاله |
|
19 |
روش های تهیه، جداسازی و تصفیه آنزیم ه ا |
|
20 |
روش های تثبیت آنزیم روی بسترهای مختلف |
|
21 |
ارائه مقاله |
|
22 |
سنجش های آنزیمی در آنالیز بالینی و زیستی |
|
23 |
ارائه مقاله |
|
24 |
نقش آنزیم در روشهای ایمونوشیمیای |
|
25 |
ارائه مقاله |
|
26 |
حسگر های مبتنی برآنزیم |
|
27 |
ارائه مقاله |
|
28 |
آشنایی با راکتورهای آنزیمی |
|
29 |
کاربردهای صنعتی آنزیم |
|
30 |
ارائه مقاله |
|
31 |
روشهای طراحی آنزیم |
|