1 |
پپتیدها |
|
2 |
پروتئینها |
|
3 |
تعادلات یونش |
|
4 |
ثابتهای میکروسکوپی |
|
5 |
هیدروفوبیسیته پروتئینها و روشهای ارزیابی |
|
6 |
ساختار مارپیچ و صفحات چین خورده |
|
7 |
ساختارهای سوم و چهارم |
|
8 |
نقشه تماس |
|
9 |
نیروهای موثر در ساختارهای مختلف |
|
10 |
تاخوردن پروتئینها و زوایای چرخشی |
|
11 |
نمودارهای راماچاندران |
|
12 |
پیشگویی ساختار دوم پروتئین |
|
13 |
نوکلئوتیدها |
|
14 |
تعادلات یونش بازها |
|
15 |
تاتومری بازها و اثر آن |
|
16 |
DNA و RNA |
|
17 |
آرایشهای سین و آنتی |
|
18 |
زوایای چرخشی در اسیدهای نوکلئیک |
|
19 |
پیوند هیروژنی و نقش آن در ساختارها |
|
20 |
انباشتگی بازها |
|
21 |
ترکیب غشاء سلولی |
|
22 |
چهارتای G |
|
23 |
برهمکنش لیگاند با پروتئین |
|
24 |
برهمکنش پروتئین-پروتئین |
|
25 |
غیرطبیعی شدن گرمایشی |
|
26 |
غیرطبیعی شدن سرمایشی |
|
27 |
غیرطبیعی شدن سطحی |
|
28 |
غیرطبیعی شدن شیمیایی |
|
29 |
غیرطبیعی شدن با سورفکتانت |
|
30 |
اسیدهای آمینه |
|