1 |
واحدهای سازنده پروتئینها و اسیدهای نوکلئیک |
|
2 |
واحدهای سازنده پروتئینها و اسیدهای نوکلئیک |
|
3 |
زوایای چرخشی |
|
4 |
انواع برهم کنشهای بین مولکولی |
|
5 |
سطوح انرژی در اتم ها و مولکولها، طیف سنجی جذبی |
|
6 |
طیف سنجی های مادون قرمز و رامان |
|
7 |
طیف سنجی های فلورسانس و رزونانس مغناطیسی هسته |
|
8 |
طیف سنجی های CD و ORD |
|
9 |
انتشار و ویسکوزیته |
|
10 |
ته نشینی تحت جاذبه زمین و ته نشینی سرعتی |
|
11 |
ته نشینی تعادلی و ته نشینی تحت گرادیان دانسیته |
|
12 |
کروماتوگرافی |
|
13 |
الکتروفورز |
|
14 |
الکتروفورز |
|
15 |
بیوفیزیک سلولی |
|
16 |
بیوفیزیک سلولی |
|
17 |
بیوفیزیک غشاء |
|
18 |
قوانین ترمودینامیک |
|
19 |
قوانین ترمودینامیک |
|
20 |
پیوندشدن لیگاند به ماکرومولکول |
|
21 |
پیوندشدن پروتون: منحنی¬های تیتراسیون |
|
22 |
بیوفیزیک پرتو |
|
23 |
میکروسکوپ الکترونی |
|
24 |
کشش سطحی |
|
25 |
پایداری پروتئین |
|
26 |
اثر اوره |
|
27 |
اثر دترجنت |
|
28 |
اثر نواحی بین سطحی |
|
29 |
اثر سورفکتانت ها |
|
30 |
اثر میدان مغناطیسی |
|
31 |
اثر صوت |
|
32 |
|
|