1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
دروس اصلی مقطع کارشناسی بهداشت مواد غذایی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با بیماریهای مشترک انسان و حیوان |
3 |
شایستگی های پایه |
دانش کلی در خصوص بیماریهای مشترک انسان و حیوان
آگاهی و اطللاعات پایه در خصوص عوامل بیماریزا |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی کامل و تخصصی رشته با عوامل بیماریزای مشترک، پاتوژنر، علائم بالینی در انسان و دام
درمان و پیشگیری در حیوانات |
5 |
روش تدریس |
سخنرانی با استفاده از اسلایدهای آموزشی و بحث متقابل با دانشجویان |
6 |
وظایف دانشجو |
مطالعه مباحث تدریس شده
مشارکت در بحث های کلاسی
پاسخگویی به سوالات مطرح شده |
7 |
منبع |
Infectious disease of the dog and cat,
Authors: Jane Sykes Craig Greene
: |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
اسلاید
جزوات |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان پایان ترم و آزمونک |
10 |
فایل |
Pdf File |