1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
اختیاری |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مفاهیم و اصول تولید محصولات ارگانیک در شرایط مختلف |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با مفاهیم پایه کشاورزی، سلامت و محیط زیست |
4 |
اهداف یادگیری |
شناخت ویژگی های (ترکیب، ساختار و کارکرد) سیستم های کشاورزی ارگانیک |
5 |
روش تدریس |
مطابق سر فصل های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری |
6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت منظم و مؤثر در کلاس و مباحث مطروحه |
7 |
منبع |
مهدوی دامغانی، عو، کوچکی، ع.، قربانی، ر.، لیاقتی، ه.، فرزانه، س. و جهان، م. 1387. کشاورزی زیستی (ارگانیک): استانداردها، اصول تأیید صلاحیت، گواهی و بازرسی. انتشارات دانشگاه شهید بهشتی.
نصیری محلاتی، م.، کوچکی، ع.، رضوانی مقدم، پ. و بهشتی، ع. 1381. اگرواکولوژی. (ترجمه). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کتاب، مقالات چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
مشارکت و نظم کلاسی، آزمون میان ترم، کیفیت سمینار، آزمون پایان ترم |