1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با تولید پایدار محصولات کشاورزی تحت شرایط متفاوت محیطی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول و مبانی زراعت و اکولوژی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با ویژگی های نظام های پایدار و ناپایدار کشاورزی و توانایی تجزیه و تحلیل و تصمیم گیری در خصوص تولید پایدار محصولات زراعی |
5 |
روش تدریس |
مطابق سر فصل های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری |
6 |
وظایف دانشجو |
مشارکت منظم و مؤثر در کلاس و مباحث مطروحه |
7 |
منبع |
کامکار، ب.، مهدوی دامغانی، عو 1387. مبانی کشاورزی پایدار. انتشارات جهاد دانشگاهی مشهد.
نصیری محلاتی، م.، کوچکی، ع.، رضوانی مقدم، پ. و بهشتی، ع. 1381. اگرواکولوژی. (ترجمه). انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
جهان، م.، عظیم زاده، ج. 1397. علم و هنر مدیریت تطبیق پذیر: نوآوری برای کشاورزی پایدار و مدیریت منابع طبیعی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کتاب، پاورپوینت، مقالات چاپ شده در مجلات علمی پژوهشی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
مشارکت و نظم کلاسی، کیفیت سمینار، آزمون پایان ترم |
10 |
فایل |
Pdf File |