| 1 |
مقدمه ای بر علم تغذیه گیاهی |
|
| 2 |
مروری بر مبانی فیزولوژیک جذب و انتقال عماصر غذایی در گیاه |
|
| 3 |
آشنایی با عناصر غذایی گیاهی پرمصرف و کم مصرف و نقش آن ها در گیاه |
|
| 4 |
نحوه جذب و حرکت عناصر غذایی در گیاه، متابولیسم و مقدار نیاز به آنها |
|
| 5 |
بررسی تغییرات و حرکت عناصر غذایی در خاک به سمت ریشه |
|
| 6 |
چرخه عناصر در خاک و جذب عناصر غذایی از ریشه گیاه |
|
| 7 |
ارزیابی وضعیت تغذیه گیاه |
|
| 8 |
علائم ظاهری کمبود یا سمیت عناصر |
|
| 9 |
آنالیز خاک، گیاه و تفسیر نتایج |
|
| 10 |
بررسی مراحل مختلف آزمون خاک |
|
| 11 |
آشنایی با کودها (مفاهیم، اصطلاحات و محاسبات) |
|
| 12 |
انواع کودها (آلی، بیولوژیک و شیمیایی) |
|
| 13 |
برآورد نیازهای کودی و روش مصرف کود |
|
| 14 |
نگاه سیستمی به خاک و تغذیه گیاهی |
|
| 15 |
مرور، جمع بندی و رفع اشکال |
|