1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درسی مهم که به دانشجو امکان فراگیری روش های کشت و داشت و برداشت را میدهد. |
2 |
هدف کلی |
فراگیری اصول کاشت و داشت و برداشت دو گیاه زراعی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با گیاه شناسی واصول زراعت و فهم مبانی حشره شناسی و بیماری شناسی گیاهی |
4 |
اهداف یادگیری |
در انتهای دوره ارایه درس ، دانشجو باید اصول و مبانی مهم در کشت و کار گیاه را فرابگیرد.بطور خاص نیز با آفات مهم کشور آشنا باشد و روش های رایج در مدیریت آفات کشور را فرا گرفته و نقص های موجود را ارزیابی نموده وبرای ارتقای این اصول پیشنهاداتی داشته باشد. |
5 |
روش تدریس |
بخشی از درس در مزرعه آموزشی دانشکده خواهد بود وبخشی دیگر نیز با تشکیل کارگاه آموزشی انجام میشود. |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت در برنامه عملی کشت و داشت در مزرعه مطابق تقویم دانشکده و در ادامه مشارکت در برنامه های آموزشی مرتبط. |
7 |
منبع |
بخش تخصصی درس شامل مطالب و فصولی از چند کتاب مهم خواهد بود که به تدریج ارایه خواهد شد. بخش عمومی نیز عبارتند از کتاب اصول و مبانی زراعت. خواجه پور. انتشارات جهاد دانشگاهی اصفهان و کتاب تولید پایدار محصولات زراعی. کوچکی و مهدوی دامغانی. مرکز نشر دانشگاهی. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
سیستم کامپیوتر ، تلفن همراه |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی بصورت تدریجی و در محل انجام عملیات کشاورزی خواهد بود. |
10 |
فایل |
Pdf File |