طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس از دروس اصلی دوره می باشد.
2 هدف کلی آشنایی دانشجویان دوره بهداشت مواد غذایی با مبانی فیزیولوژی
3 شایستگی های پایه دروس پیش نیاز
4 اهداف یادگیری آشنایی با مبانی فیزیولوزی قلب و عروق و گوارش
5 روش تدریس تئوری، عملی
6 وظایف دانشجو یادگیری مطالب ارائه شده در کلاس، رعایت نظم و همکاری در جلسات عملی
7 منبع جزوه درسی، کتاب فیزیولوژی کانینگهام
8 مواد و امکانات آموزشی ویدیوپروژکتور، وایت بورد، امکانات موجود در آزمایشگاه فیزیولوژی
9 نحوه ارزشیابی ارزشیابی طول دوره، آزمون پایان ترم
10 فایل Pdf File