# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | این درس از دروس اصلی دوره می باشد. |
2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان دوره بهداشت مواد غذایی با مبانی فیزیولوژی |
3 | شایستگی های پایه | دروس پیش نیاز |
4 | اهداف یادگیری | آشنایی با مبانی فیزیولوزی قلب و عروق |
5 | روش تدریس | تئوری |
6 | وظایف دانشجو | یادگیری مطالب ارائه شده در کلاس، رعایت نظم و همکاری در جلسات عملی |
7 | منبع | جزوه درسی، کتاب فیزیولوژی کانینگهام |
8 | مواد و امکانات آموزشی | ویدیوپروژکتور و وایت بورد برای آموزش مجازی |
9 | نحوه ارزشیابی | ارزشیابی طول دوره، آزمون پایان ترم |
10 | فایل | Pdf File |