| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس از دروس اصلی دوره می باشد. |
| 2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان دوره بهداشت مواد غذایی با مبانی فیزیولوژی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
دروس پیش نیاز |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مبانی فیزیولوزی قلب و عروق و گوارش |
| 5 |
روش تدریس |
تئوری، عملی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
یادگیری مطالب ارائه شده در کلاس، رعایت نظم و همکاری در جلسات عملی |
| 7 |
منبع |
جزوه درسی، کتاب فیزیولوژی کانینگهام |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدیوپروژکتور، وایت بورد، امکانات موجود در آزمایشگاه فیزیولوژی |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزشیابی طول دوره، آزمون پایان ترم |
| 10 |
فایل |
Pdf File |