1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درسی مهم برای دانشچویان سال آخر و آماده شدن بیشتر دانشجو برای بازار کار |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با اصول پرورش مرغهای مولد برای تولید گوشت مرغ و تخم مرغ |
3 |
اهداف یادگیری |
یادگیری دانشجویان بر اساس سرفصلهای درس که بروز شده و به همراه فیلمهای کمک آمزشی انجام خواهد شد. |
4 |
روش تدریس |
نمایش دروس بصورت پاورپوینت و بعضا همراه با صوت برای درک بیشتر و یاداوری و همچنین استفاده از فیلمهای مرتبط |
5 |
وظایف دانشجو |
یادگیری مطالب تدریس شده و افزایش توانایی و درک انها از مرغهای مولد و مشکلات موجود |
6 |
منبع |
منابع بروز دنیا از دانشگاههای معتبر مانند گلف کانادا و کتابچه های راهنمای سویه های تجارتی غالب در ایران و بر اساس سر فصلها |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
فیلم اسلاید مقاله و فایلهای اماده شده |
8 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی در طول ترم و ارزیابی نهایی |