فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۶۱

بررسی یک اسیدیفایر تجاری بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغ‌های تخمگذار هایلاین w80

مصطفی استوار
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۸/۱۴

ارزیابی نوع بنتونیت (طبیعی و فعال) و روش پخت خوراک بر مصرف انرژی دستگاه پلت، کیفیت فیزیکی پلت، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم- سویا

علیرضا عباسی پور
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۲/۳۰

بیان همزمان فیتاز ایکولای و فیتاز آسپرژیلوس نایجر در مخمر پیکیا پاستوریس به منظور بهبود تجزیه فیتات گیاهی در جوجه های گوشتی

بهاره پاک باطن
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۱/۲۵

تاثیر سطوح کاهشی دی ال-متیونین و متیونین هیدروکسی آنالوگ بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار مسن

الهام پادگانه
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۸/۲۸

اثر تغذیه شبانه، اندازه ذرات و سطح کلسیم جیره بر عملکرد، کیفیت تخم تولیدی و کیفیت استخوان در بلدرچین تخم گذار

علی تقی زاده مهنه
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری سیلاژ ذرت خام و میکرونیزه شده در شترمرغ

امیرحسین لوک زاده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۱۹

تاثیر میسلیوم قارچ آسپرژیلوس نایجر بر روی عملکرد و هیستومورفومتری روده کوچک جوجه‌های گوشتی

علی صالح آبادی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۱۹

سموم قارچی و توکسین بایندر در جوجه‌های گوشتی

ندا ساقی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۲/۲۴

انرژی متابولیسمی و قابلیت هضم مواد مغذی کلزای خام و فرآوری شده و تعیین سطح مطلوب آن در جیره پایانی جوجه‌های گوشتی

نجیب الله فیاض
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۲۶

تاثیر سطوح مختلف ذرت فرآوری شده به روش میکرونیزه شده بر عملکرد، صفات کمی و کیفی تخم در مرغ تخم گذار

جواد افسری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۱۶

اثر سطح پروتئین و ترئونین قابل‌هضم جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار

مژگان ندیمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۸/۰۱

بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره گل سازویی (scrophularia striata) بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و پارامترهای خون جوجه‌های گوشتی در شرایط عادی و در چالش با e.coli

علی دادوند
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۳۱

اثرات منابع مختلف پوبیوتیکی بر عملکرد مرغهای تخمگذار کم و پر تولید در سن 44-58 هفتگی

احسان رامرودی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۲۷

بررسی شاخص های آنتی اکسیدانی، تولید مثلی و ایمنی خروس های گله ی مادر گوشتی تغذیه شده با پروتئین آب پنیر و سلنیوم

محمدامین نمازی زادگان
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۰۶

بررسی تاثیر چند سویه پروبیوتیک، روی ، مس و سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت چالش با کلستریدیوم پرفرنجنس

سیدامین کاظمی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۰/۱۲

اثر آب مغناطیسی و سطح کلسیم جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در دوره پس از تولک مرغان تخم گذار

فیروزه جلالی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۶/۱۳

بررسی اثرات سطوح مختلف سرکه خرمای ضایعاتی در جیره و آب آشامیدنی بر عملکرد، وضعیت ایمنی، هیستومورفولوژی دستگاه گوارش و فراسنجه‌های خون جوجه‌های گوشتی

محمدعلی معقول
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۲/۲۹

: ارزیابی زیست فراهمی فرم های هیدروکسی کلراید، آلی و سولفاته عنصر منگنز و تاثیر آنها بر عملکرد رشد، ایمنی، سطح آنتی اکسیدانی و ذخیره بافتی منگنز

فاروق کارگر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۱۴

بررسی تراکم مواد مغذی جیرهای صبح/عصر و تغذیه نیمه شب بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ، احتباس مواد مغذی و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار مسن

مینا طرقیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۰/۱۴

تاثیرتزریق داخل تخم مرغی پپتید ضد میکروبی clf36، بر عملکرد، مورفولوژی روده، میکرو فلور روده، پروتئینهای اتصالی و سلولهای ایمنی تحت چالش کلستریدیوم پرفرنجنس

سیدمحمدمهدی رییس الساداتی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۰/۰۲

ارزیابی منابع مختلف پروتئین آب پنیر بر عملکرد، آنتی اکسیدان های کبدی و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی تحت چالش با اتانول

مرضیه افخمی رشخواری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۷/۰۱

تأثیر شکل فیزیکی خوراک و سطوح مکمل ویتامینه در جیره پایانی جوجه گوشتی سویه تجارتی راس 308

ناهید جوزانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۲/۰۳

بررسی اثرات پپتید clf36 بر روی عملکرد، مورفولوژی روده و فاکتور های سرم خون جوجه های گوشتی آلوده شده به باکتری کلستریدیوم پرفرینجس

مرضیه علیزاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۰۶

تاثیر منابع مختلف منگنز بر عملکرد، استحکام استخوان، فراسنجه های اکسیداتیو خون و کبد، ابقا کبدی و استخوانی منگنز در شرایط تامین و محرومیت در جوجه های گوشتی

رضا شیخیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۰/۰۸

تاثیر سطوح مختلف نانو میسل کورکومین و کورکومین خالص زردچوبه جیره بر عملکرد، فاکتورهای شیمیایی، ایمینولوژیکی و صفات کمی در مرغ تخمگذار

رضا دلیری حصار
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۶/۳۰

ریزپوشانی کولین کلراید و اثرات استفاده از آن در تغذیه جوجه‌های گوشتی

محمد اعمی ازغدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۳/۱۲

تولید آزمایشگاهی مخمر غنی‌شده با سلنیوم و تاثیر آن بر عملکرد جوجه‌‌های گوشتی

مینا حسین زاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۳/۱۱

بررسی اثرات ضدباکتریایی پپتید clf36 علیه باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس در شریاط آزمایشگاهی و درون تنی در جوجه های گوشتی

منیره احمدیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۷/۰۴

مقایسه روش‌های مختلف استخراج کاروتنوئیدها از گیاه یونجه و بررسی اثر پیگمان‌های کاروتنوئیدی بر میزان ذخیره کاروتنوئید و رنگی شدن زرده، صفات تولیدی و شاخصه‌های کیفی تخم‌مرغ

ثریا ایته اللهی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۳۱

تأثیر پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوس‌لاکتیس با قابلیت تولید آنزیم فیتاز بر زیست فراهمی فسفر و عملکرد رشد جوجه های گوشتی

مسعود محمدی زیارت
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۵

بررسى اثرات پپتید clf36 بر ارتقاء سیستم ایمنى در جوجه‌هاى گوشتى با استفاده از بررسى بیان ژن‌هاى il2 و il10 در بافت روده کوچک

احمدعوده عبدعون الداوودی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۰

تاثیر سطوح مختلف روی و مس کیلاته بر صفات عملکردی و کیفی تخم مرغ در مرغ‌های تخمگذار در سن 85 تا 93 هفتگی

محمدعلی خبیری نوغانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۳/۲۰

اثر جیره‌های ذرت- سویا و یا گندم- سویا و سه سطح تراکم گله بر عملکرد و اجزاء لاشه در جوجه‌های گوشتی

خدیجه یزدانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۳/۰۶

اثر میکرو آلومینوسیلیکات طبیعی و فعال و شرایط کاندیشنینگ خوراک بر مصرف انرژی دستگاه پلت، کیفیت پلت، ارزش غذایی خوراک، توسعه دستگاه گوارش و عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره ذرت و سویا

امیر عطار
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۱/۲۵

ارزیابی خاصیت باند شوندگی سدیم بنتونیت، ساکارومایسز سرویسیا و لاکتوباسیلوس رامنوس با آفلاتوکسینb1 و اکراتوکسین a در شرایط آزمایشگاهی و با آفلاتوکسین b1 در جوجه های گوشتی

دامون غفرانی طبری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۰/۰۴

تاثیر عصاره رازیانه و ویتامین e بر اختلالات کبدی ایجاد شده با تتراکلریدکربن در عملکرد، فاکتورهای

آرش هادوی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۰/۰۳

اثر آب مغناطیسی بر عملکرد، سطح کلسیم و فسفر خون و کیفیت تخم مرغ در پیک تخمگذاری (44-32 هفتگی)

الهام دارسی آرانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۸

مقایسه اثر مکمل خالص نانومیسل کورکومین و نانو ذرات کروم بر عوارض ناشی از سندرم متابولیکی دیابت در مدل دیابت القایی رت

حامد دادگر نهرخلجی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۳/۲۰

اثر نوکلئوسایدهای خالص بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده، آنزیم های گوارشی، فراسنجه های بیوشیمیایی سرم و عملکرد سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی

علی دانشمند
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۳/۰۹

بررسی اثر فرآورده جانبی حاصل از فرآیند اسانس‌گیری آویشن بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه‌های خون و آنزیم‌های کبدی در جوجه‌های گوشتی سویه تجاری راس

ثریا آیته اللهی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۷

استفاده از میوه بلوط خام و عمل آوری شده بر عملکرد و صفات کمی و کیفی تخم مرغ در مرغ تخمگذار

فاروق کارگر
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۳/۲۳

اثر عصاره آبی علف هیضه روی عملکرد،خصوصیات لاشه ، سیستم ایمنی و برخی پارامترهای خون در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی.

اسماعیل نجفی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۳/۲۲

بررسی اثر محصول جانبی حاصل از فرایند اسانس گیری خارشتر بر پارامترهای عملکرد، فراسنجه های خون و ویژگی های لاشه در جوجه های گوشتی

زینب میرسرخ بوزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۷/۱۹

تاثیر کافئین و سینماآلدهید در شرایط استرس القایی با دگزامتازون بر روی عملکرد، فراسنجه های خون، بافت شناسی پانکراس و هورمون های کورتیزول و سروتونین در جوجه های گوشتی

خشایار پورنیا
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۶/۳۱

تاثیر فرآورده فرعی رازیانه بر روی عملکرد و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی

شهناز خمری علی آباد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۴/۱۰

اثرات منابع متفاوت کروم و اسید اسکوربیک بر عملکرد، پارامترهای خونی و پاسخ ترس جوجه های گوشتی تحت تنش حمل و نقل و گرمایی

علی حسین پیرای
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۲۶

ارزیابی دانه کتان در تغذیه بلدرچین ژاپنی در دوره تخمگذاری

جواد عامری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۱/۱۹

اثر آب مغناطیسی و ظرفیت جذب اسید (abc) اقلام خوراکی و جیره های مختلف بر قابلیت هضم مواد مغذی، هیستومورفولوژی روده، ترکیبات خون و عملکرد جوجه های گوشتی

علی گیلانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۱۱/۱۲

اثر پروبیوتیک حاوی پدیکوکوس اسیدلاکتیسی بر عملکرد ، هیستولوژی و فلورمیکروبی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی

مهدّیه مظفری قلعه جوق
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۰/۰۱

اثر عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (withania somnifera) با و بدون ویتامین d3 بر عملکرد، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی

محمد طاهر میرکزهی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۹/۲۰

: اثر عصاره گیاهی رازیانه بر عملکرد، جوجه در آوری و ایمنی در مرغهای مادر گوشتی- تولکی در یک دوره تولیدی

محمد کاظمی فرد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۴/۰۲

: اثر سطوح مختلف عصاره گل همیشه بهار بر رنگ پوست, عملکرد, آنزیمهای کبدی و بافت شناسی کبد و کلیه در جوجه های گوشتی

ریحانه واحد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۲/۰۸

ارزیابی آزمایشگاهی و مزرعه ای کنجاله های سویای تولیدی در سه کارخانه روغن کشی در ایران در جوجه های گوشتی نر

مرضیه افخمی رشخواری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۰/۱۷

بررسی اثرات اسیدآمینه های گوگرددار و عصاره سیر برحالت آنتی اکسیدانی و ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با روغن ماهی و آلوده شده با آیمریا آسرولینا

مصطفی پورعلی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۰۶/۲۰

بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و ترئونین قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی

سجاد مرادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۴/۱۰

بررسی اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی درسنین مختلف .

عبدالحسین عطائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۲/۲۴

بررسی اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی درسنین مختلف .

عبدالحسین عطائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۲/۲۴

اثرات ریشه کاسنی ودانه ی اسپند بر سیستم ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی

سعیده اشرفی پارسا
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۸

تاثیر متقابل اسیدهای چرب اشباع آزاد و استری شده بر عملکرد ، لیپید پلاسما ، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت شناشی روده در جوجه های گوشتی راس

اعظم زینلی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۰/۰۷/۲۴

استفاده از ضایعات گندم صنایع تخمیری در عملکرد، کیفیت تخم مرغ و برخی از فراسنجه های خونی مرغهای تخمگذار

ابراهیم فلاح نوملی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۶/۲۹

: اثر عصاره هیدروالکلی میوه گیاه دارویی پنیر باد (withania coagulans) بر عملکرد، پاسخ ایمنی، قابلیت هضم کلسیم و فسفر، مورفولوژی روده و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

سید جواد حسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۸۸/۰۶/۱۸