بررسی یک اسیدیفایر تجاری بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغهای تخمگذار هایلاین w80
مصطفی استوار
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
ارزیابی نوع بنتونیت (طبیعی و فعال) و روش پخت خوراک بر مصرف انرژی دستگاه پلت، کیفیت فیزیکی پلت، عملکرد و توسعه دستگاه گوارش جوجههای گوشتی تغذیه شده با جیره های بر پایه گندم- سویا
علیرضا عباسی پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۲/۳۰
بیان همزمان فیتاز ایکولای و فیتاز آسپرژیلوس نایجر در مخمر پیکیا پاستوریس به منظور بهبود تجزیه فیتات گیاهی در جوجه های گوشتی
بهاره پاک باطن
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۱/۲۵
تاثیر سطوح کاهشی دی ال-متیونین و متیونین هیدروکسی آنالوگ بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغ های تخم گذار مسن
الهام پادگانه
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۸/۲۸
اثر تغذیه شبانه، اندازه ذرات و سطح کلسیم جیره بر عملکرد، کیفیت تخم تولیدی و کیفیت استخوان در بلدرچین تخم گذار
علی تقی زاده مهنه
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
تعیین انرژی قابل متابولیسم ظاهری سیلاژ ذرت خام و میکرونیزه شده در شترمرغ
امیرحسین لوک زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۱۹
تاثیر میسلیوم قارچ آسپرژیلوس نایجر بر روی عملکرد و هیستومورفومتری روده کوچک جوجههای گوشتی
علی صالح آبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۱۹
سموم قارچی و توکسین بایندر در جوجههای گوشتی
ندا ساقی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۲/۲۴
انرژی متابولیسمی و قابلیت هضم مواد مغذی کلزای خام و فرآوری شده و تعیین سطح مطلوب آن در جیره پایانی جوجههای گوشتی
نجیب الله فیاض
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
تاثیر سطوح مختلف ذرت فرآوری شده به روش میکرونیزه شده بر عملکرد، صفات کمی و کیفی تخم در مرغ تخم گذار
جواد افسری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۱۶
اثر سطح پروتئین و ترئونین قابلهضم جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغان تخمگذار
مژگان ندیمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۸/۰۱
بررسی اثرات سطوح مختلف عصاره گل سازویی (scrophularia striata) بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و پارامترهای خون جوجههای گوشتی در شرایط عادی و در چالش با e.coli
علی دادوند
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۱
اثرات منابع مختلف پوبیوتیکی بر عملکرد مرغهای تخمگذار کم و پر تولید در سن 44-58 هفتگی
احسان رامرودی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۷
بررسی شاخص های آنتی اکسیدانی، تولید مثلی و ایمنی خروس های گله ی مادر گوشتی تغذیه شده با پروتئین آب پنیر و سلنیوم
محمدامین نمازی زادگان
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۰۶
بررسی تاثیر چند سویه پروبیوتیک، روی ، مس و سطوح مختلف پروتئین جیره بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت چالش با کلستریدیوم پرفرنجنس
سیدامین کاظمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۰/۱۲
اثر آب مغناطیسی و سطح کلسیم جیره بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در دوره پس از تولک مرغان تخم گذار
فیروزه جلالی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۶/۱۳
بررسی اثرات سطوح مختلف سرکه خرمای ضایعاتی در جیره و آب آشامیدنی بر عملکرد، وضعیت ایمنی، هیستومورفولوژی دستگاه گوارش و فراسنجههای خون جوجههای گوشتی
محمدعلی معقول
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۲/۲۹
: ارزیابی زیست فراهمی فرم های هیدروکسی کلراید، آلی و سولفاته عنصر منگنز و تاثیر آنها بر عملکرد رشد، ایمنی، سطح آنتی اکسیدانی و ذخیره بافتی منگنز
فاروق کارگر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۴
بررسی تراکم مواد مغذی جیرهای صبح/عصر و تغذیه نیمه شب بر عملکرد، کیفیت تخم مرغ، احتباس مواد مغذی و متابولیتهای خون در مرغهای تخمگذار مسن
مینا طرقیان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۰/۱۴
تاثیرتزریق داخل تخم مرغی پپتید ضد میکروبی clf36، بر عملکرد، مورفولوژی روده، میکرو فلور روده، پروتئینهای اتصالی و سلولهای ایمنی تحت چالش کلستریدیوم پرفرنجنس
سیدمحمدمهدی رییس الساداتی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۰/۰۲
ارزیابی منابع مختلف پروتئین آب پنیر بر عملکرد، آنتی اکسیدان های کبدی و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی تحت چالش با اتانول
مرضیه افخمی رشخواری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۷/۰۱
تأثیر شکل فیزیکی خوراک و سطوح مکمل ویتامینه در جیره پایانی جوجه گوشتی سویه تجارتی راس 308
ناهید جوزانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۲/۰۳
بررسی اثرات پپتید clf36 بر روی عملکرد، مورفولوژی روده و فاکتور های سرم خون جوجه های گوشتی آلوده شده به باکتری کلستریدیوم پرفرینجس
مرضیه علیزاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۰۶
تاثیر منابع مختلف منگنز بر عملکرد، استحکام استخوان، فراسنجه های اکسیداتیو خون و کبد، ابقا کبدی و استخوانی منگنز در شرایط تامین و محرومیت در جوجه های گوشتی
رضا شیخیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۰/۰۸
تاثیر سطوح مختلف نانو میسل کورکومین و کورکومین خالص زردچوبه جیره بر عملکرد، فاکتورهای شیمیایی، ایمینولوژیکی و صفات کمی در مرغ تخمگذار
رضا دلیری حصار
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۰
ریزپوشانی کولین کلراید و اثرات استفاده از آن در تغذیه جوجههای گوشتی
محمد اعمی ازغدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۳/۱۲
تولید آزمایشگاهی مخمر غنیشده با سلنیوم و تاثیر آن بر عملکرد جوجههای گوشتی
مینا حسین زاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۳/۱۱
بررسی اثرات ضدباکتریایی پپتید clf36 علیه باکتری کلستریدیوم پرفرنجنس در شریاط آزمایشگاهی و درون تنی در جوجه های گوشتی
منیره احمدیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۷/۰۴
مقایسه روشهای مختلف استخراج کاروتنوئیدها از گیاه یونجه و بررسی اثر پیگمانهای کاروتنوئیدی بر میزان ذخیره کاروتنوئید و رنگی شدن زرده، صفات تولیدی و شاخصههای کیفی تخممرغ
ثریا ایته اللهی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۳۱
تأثیر پروبیوتیک نوترکیب لاکتوکوکوسلاکتیس با قابلیت تولید آنزیم فیتاز بر زیست فراهمی فسفر و عملکرد رشد جوجه های گوشتی
مسعود محمدی زیارت
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۵
بررسى اثرات پپتید clf36 بر ارتقاء سیستم ایمنى در جوجههاى گوشتى با استفاده از بررسى بیان ژنهاى il2 و il10 در بافت روده کوچک
احمدعوده عبدعون الداوودی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۰
تاثیر سطوح مختلف روی و مس کیلاته بر صفات عملکردی و کیفی تخم مرغ در مرغهای تخمگذار در سن 85 تا 93 هفتگی
محمدعلی خبیری نوغانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۳/۲۰
اثر جیرههای ذرت- سویا و یا گندم- سویا و سه سطح تراکم گله بر عملکرد و اجزاء لاشه در جوجههای گوشتی
خدیجه یزدانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۳/۰۶
اثر میکرو آلومینوسیلیکات طبیعی و فعال و شرایط کاندیشنینگ خوراک بر مصرف انرژی دستگاه پلت، کیفیت پلت، ارزش غذایی خوراک، توسعه دستگاه گوارش و عملکرد جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره ذرت و سویا
امیر عطار
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۵
ارزیابی خاصیت باند شوندگی سدیم بنتونیت، ساکارومایسز سرویسیا و لاکتوباسیلوس رامنوس با آفلاتوکسینb1 و اکراتوکسین a در شرایط آزمایشگاهی و با آفلاتوکسین b1 در جوجه های گوشتی
دامون غفرانی طبری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۰/۰۴
تاثیر عصاره رازیانه و ویتامین e بر اختلالات کبدی ایجاد شده با تتراکلریدکربن در عملکرد، فاکتورهای
آرش هادوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۰/۰۳
اثر آب مغناطیسی بر عملکرد، سطح کلسیم و فسفر خون و کیفیت تخم مرغ در پیک تخمگذاری (44-32 هفتگی)
الهام دارسی آرانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۸
مقایسه اثر مکمل خالص نانومیسل کورکومین و نانو ذرات کروم بر عوارض ناشی از سندرم متابولیکی دیابت در مدل دیابت القایی رت
حامد دادگر نهرخلجی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۳/۲۰
اثر نوکلئوسایدهای خالص بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده، آنزیم های گوارشی، فراسنجه های بیوشیمیایی سرم و عملکرد سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی
علی دانشمند
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۳/۰۹
بررسی اثر فرآورده جانبی حاصل از فرآیند اسانسگیری آویشن بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجههای خون و آنزیمهای کبدی در جوجههای گوشتی سویه تجاری راس
ثریا آیته اللهی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۷
استفاده از میوه بلوط خام و عمل آوری شده بر عملکرد و صفات کمی و کیفی تخم مرغ در مرغ تخمگذار
فاروق کارگر
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۳/۲۳
اثر عصاره آبی علف هیضه روی عملکرد،خصوصیات لاشه ، سیستم ایمنی و برخی پارامترهای خون در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی.
اسماعیل نجفی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۳/۲۲
بررسی اثر محصول جانبی حاصل از فرایند اسانس گیری خارشتر بر پارامترهای عملکرد، فراسنجه های خون و ویژگی های لاشه در جوجه های گوشتی
زینب میرسرخ بوزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۷/۱۹
تاثیر کافئین و سینماآلدهید در شرایط استرس القایی با دگزامتازون بر روی عملکرد، فراسنجه های خون، بافت شناسی پانکراس و هورمون های کورتیزول و سروتونین در جوجه های گوشتی
خشایار پورنیا
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۶/۳۱
تاثیر فرآورده فرعی رازیانه بر روی عملکرد و فراسنجه های خون جوجه های گوشتی
شهناز خمری علی آباد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۴/۱۰
اثرات منابع متفاوت کروم و اسید اسکوربیک بر عملکرد، پارامترهای خونی و پاسخ ترس جوجه های گوشتی تحت تنش حمل و نقل و گرمایی
علی حسین پیرای
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۶
ارزیابی دانه کتان در تغذیه بلدرچین ژاپنی در دوره تخمگذاری
جواد عامری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۹
اثر آب مغناطیسی و ظرفیت جذب اسید (abc) اقلام خوراکی و جیره های مختلف بر قابلیت هضم مواد مغذی، هیستومورفولوژی روده، ترکیبات خون و عملکرد جوجه های گوشتی
علی گیلانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۱۱/۱۲
اثر پروبیوتیک حاوی پدیکوکوس اسیدلاکتیسی بر عملکرد ، هیستولوژی و فلورمیکروبی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
مهدّیه مظفری قلعه جوق
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۰/۰۱
اثر عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (withania somnifera) با و بدون ویتامین d3 بر عملکرد، پاسخ ایمنی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی
محمد طاهر میرکزهی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۹/۲۰
: اثر عصاره گیاهی رازیانه بر عملکرد، جوجه در آوری و ایمنی در مرغهای مادر گوشتی- تولکی در یک دوره تولیدی
محمد کاظمی فرد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۴/۰۲
: اثر سطوح مختلف عصاره گل همیشه بهار بر رنگ پوست, عملکرد, آنزیمهای کبدی و بافت شناسی کبد و کلیه در جوجه های گوشتی
ریحانه واحد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۲/۰۸
ارزیابی آزمایشگاهی و مزرعه ای کنجاله های سویای تولیدی در سه کارخانه روغن کشی در ایران در جوجه های گوشتی نر
مرضیه افخمی رشخواری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۰/۱۷
بررسی اثرات اسیدآمینه های گوگرددار و عصاره سیر برحالت آنتی اکسیدانی و ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با روغن ماهی و آلوده شده با آیمریا آسرولینا
مصطفی پورعلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۰
بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و ترئونین قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
سجاد مرادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۴/۱۰
بررسی اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی درسنین مختلف .
عبدالحسین عطائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۴
بررسی اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی درسنین مختلف .
عبدالحسین عطائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۴
اثرات ریشه کاسنی ودانه ی اسپند بر سیستم ایمنی و عملکرد جوجه های گوشتی
سعیده اشرفی پارسا
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۱/۰۸
تاثیر متقابل اسیدهای چرب اشباع آزاد و استری شده بر عملکرد ، لیپید پلاسما ، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت شناشی روده در جوجه های گوشتی راس
اعظم زینلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۰/۰۷/۲۴
استفاده از ضایعات گندم صنایع تخمیری در عملکرد، کیفیت تخم مرغ و برخی از فراسنجه های خونی مرغهای تخمگذار
ابراهیم فلاح نوملی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۶/۲۹
: اثر عصاره هیدروالکلی میوه گیاه دارویی پنیر باد (withania coagulans) بر عملکرد، پاسخ ایمنی، قابلیت هضم کلسیم و فسفر، مورفولوژی روده و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی