1 |
آشنایی با دانشجویان، سنجش دانش و آگاهی آن ها |
|
2 |
معرفی طرح درس و سرفصل های آن و تنظیم تکالیف درسی |
|
3 |
آشنا نمودن دانشجویان با منابع، سایت ها و مراجع مهم کیفیت؛ اهمیت ، تعاریف و تاریخچه کیفیت |
|
4 |
مفاهیم کیفیت: TQM و PDCA |
|
5 |
مفاهیم کیفیت: KIZEN |
|
6 |
نیروی انسانی در کیفیت: نقش مدیر – کارکنان، مربیان |
|
7 |
مشتری و کیفیت |
|
8 |
آزمون میان ترم |
|
9 |
فرآیند و کیفیت |
|
10 |
ابزار ها و شیوه های کیفیت ساز 5s |
|
11 |
تولید ناب وJIT |
|
12 |
QFD |
|
13 |
ابزارهای کنترل کیفیت |
|
14 |
ایزو و استانداردهای کیفیت |
|
15 |
مدل های کیفیت |
|
16 |
جلسه پاسخگویی به سوالات |
|
17 |
|
|