| 1 |
آشنایی با دانشجویان، سنجش دانش و آگاهی آن ها |
|
| 2 |
معرفی طرح درس و سرفصل های آن و تنظیم تکالیف درسی |
|
| 3 |
آشنا نمودن دانشجویان با منابع، سایت ها و مراجع مهم کیفیت؛ اهمیت ، تعاریف و تاریخچه کیفیت |
|
| 4 |
مفاهیم کیفیت: TQM و PDCA |
|
| 5 |
مفاهیم کیفیت: KIZEN |
|
| 6 |
نیروی انسانی در کیفیت: نقش مدیر – کارکنان، مربیان |
|
| 7 |
مشتری و کیفیت |
|
| 8 |
آزمون میان ترم |
|
| 9 |
فرآیند و کیفیت |
|
| 10 |
ابزار ها و شیوه های کیفیت ساز 5s |
|
| 11 |
تولید ناب وJIT |
|
| 12 |
QFD |
|
| 13 |
ابزارهای کنترل کیفیت |
|
| 14 |
ایزو و استانداردهای کیفیت |
|
| 15 |
مدل های کیفیت |
|
| 16 |
جلسه پاسخگویی به سوالات |
|
| 17 |
|
|