| # | عنوان | توضیحات |
|---|---|---|
| 1 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با کنترل و بهداشت مواد غذایی با منشا دامی |
| 2 | شایستگی های پایه | بیوشیمی، بیماری های مشترک |
| 3 | منبع | |
| 4 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | درس تخصصی |
| 5 | اهداف یادگیری | آشنایی با روش های کنترل و نگه داری مواد غذایی و عوامل آسیب رسان میکروبی و شیمیایی |
| 6 | روش تدریس | نظری کلاس و عملی در آزمایشگاه |
| 7 | وظایف دانشجو | حضور و مطالعه مستمر |
| 8 | مواد و امکانات آموزشی | امکانات متعارف آموزشی و آزمایشگاه متناسب با اهداف درس |
| 9 | نحوه ارزشیابی | امتحان پایان ترم |
| 10 | فایل | Pdf File |