1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
درس اصلی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مفاهیم کارآفرینی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با مفاهیم اولیه توسعه و نقش کارآفرینی |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مفاهیم بازار و مدل ها و عوامل موثر بر کارآفرینی و اشتغال |
5 |
روش تدریس |
ترکیبی از کتب و مقالات و همچنین مشارکت دانشجویان است |
6 |
وظایف دانشجو |
آمادگی برای امتحانات میان ترم و پایان ترم و همچنین مطالعه مطالب کلاسی |
7 |
منبع |
شاه حسینی. علی. کاوسی اسماعیل 1388 نوآوری و کارآفرینی انتشارات آییژ |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
شامل پاورپوینت و فیلم های آموزشی می باشد و همچنین از مطالعات موردی و تجربیات موفق بین المللی و ملی استفاده می شود. |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان میان ترم و پایان ترم و مشارکت کلاسی است |
10 |
فایل |
Pdf File |