1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
پدیده های انتقال در محیط متخلخل |
2 |
هدف کلی |
آشنائی با مفاهیم انتقال در محیط های متخلخل و کاربرد آن در فرآیندهای صنایع غذایی. |
3 |
شایستگی های پایه |
knhvn |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنائی با مفاهیم انتقال در محیط های متخلخل و کاربرد آن در فرآیندهای صنایع غذایی. |
5 |
روش تدریس |
با استفاده از پاورپوینت، نمایش فیلم، بازی و کار گروهی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع در کلاس
حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس
پروژه و ارائه
آمادگی برای امتحان |
7 |
منبع |
- انتقال حرارت، اینکروپرا، ترجمه: شکوهمند و همکاران، 1391، انتشارات نور
1-Nield, D. A., Bejan, A. (2006). Convection in Porous Media Third Edition, Springer Science, Business Media Inc.
2-Civan, F. (2011). Porous Media Transport Phenomena. Wiley; 1 edition.
3- Vafai, K. (2005). Handbook of Porous Media, Second Edition. CRC Press. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
رایانه، اینترنت، تخته، پروژکتور و نرم افزار |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس 10 نمره.
امتحان میان دوره 30 نمره.
پروژه و ارائه 20 نمره.
امتحان پایان دوره 40 نمره. |
10 |
فایل |
Pdf File |