1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
انتقال حرارت |
2 |
هدف کلی |
آشنائی با پدیده های انتقال حرارت در فرآیندهای غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
ترمودینامیک |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنائی با پدیده های انتقال حرارت در فرآیندهای غذایی |
5 |
روش تدریس |
با استفاده از پاورپوینت، نمایش فیلم، بازی و کار گروهی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع در کلاس
حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس
پروژه و ارائه
آمادگی برای امتحان |
7 |
منبع |
- انتقال حرارت، اینکروپرا، ترجمه: شکوهمند و همکاران، 1391، انتشارات نور
- انتقال حرارت، سنجل، ترجمه: وسیی و همکاران، 1379، انتشارات دانشگاه امام حسین
- انتقال حرارت- اصول و کاربرد، محمد خشنودی، 1394، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
رایانه، اینترنت، تخته، پروژکتور و نرم افزار |
9 |
نحوه ارزشیابی |
حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس 20 نمره.
امتحانات ابتدای جلسات 10 نمره.
امتحان میان دوره 30 نمره.
امتحان پایان دوره 40 نمره. |
10 |
فایل |
Pdf File |