طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره انتقال حرارت
2 هدف کلی آشنائی با پدیده های انتقال حرارت در فرآیندهای غذایی
3 شایستگی های پایه ترمودینامیک
4 اهداف یادگیری آشنائی با پدیده های انتقال حرارت در فرآیندهای غذایی
5 روش تدریس با استفاده از پاورپوینت، نمایش فیلم، بازی و کار گروهی
6 وظایف دانشجو حضور به موقع در کلاس حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس پروژه و ارائه آمادگی برای امتحان
7 منبع - انتقال حرارت، اینکروپرا، ترجمه: شکوهمند و همکاران، 1391، انتشارات نور - انتقال حرارت، سنجل، ترجمه: وسیی و همکاران، 1379، انتشارات دانشگاه امام حسین - انتقال حرارت- اصول و کاربرد، محمد خشنودی، 1394، انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد
8 مواد و امکانات آموزشی رایانه، اینترنت، تخته، پروژکتور و نرم افزار
9 نحوه ارزشیابی حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس 20 نمره. امتحانات ابتدای جلسات 10 نمره. امتحان میان دوره 30 نمره. امتحان پایان دوره 40 نمره.
10 فایل Pdf File