طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره فناوری نگهداری محصولات کشاورزی
2 هدف کلی آشنائی با روش‌های نگهداری مواد کشاورزی و غذایی.
3 شایستگی های پایه ندارد
4 اهداف یادگیری آشنائی با روش‌های نگهداری مواد کشاورزی و غذایی.
5 روش تدریس با استفاده از پاورپوینت، نمایش فیلم، بازی و کار گروهی
6 وظایف دانشجو حضور به موقع در کلاس حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس پروژه و ارائه آمادگی برای امتحان
7 منبع 1-Rahman, M. S. (2007). Handbook of food preservation. CRC press. 2-Zeuthen, P., & Bogh-Sorensen, L. (Eds.). (2003). Food preservation techniques. CRC press.
8 مواد و امکانات آموزشی رایانه، اینترنت، تخته، پروژکتور و نرم افزار
9 نحوه ارزشیابی حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس 10 نمره. امتحان میان دوره 30 نمره. پروژه و ارائه 20 نمره. امتحان پایان دوره 40 نمره.
10 فایل Pdf File