| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
فناوری نگهداری محصولات کشاورزی |
| 2 |
هدف کلی |
آشنائی با روشهای نگهداری مواد کشاورزی و غذایی. |
| 3 |
شایستگی های پایه |
ندارد |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنائی با روشهای نگهداری مواد کشاورزی و غذایی. |
| 5 |
روش تدریس |
با استفاده از پاورپوینت، نمایش فیلم، بازی و کار گروهی |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع در کلاس
حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس
پروژه و ارائه
آمادگی برای امتحان |
| 7 |
منبع |
1-Rahman, M. S. (2007). Handbook of food preservation. CRC press.
2-Zeuthen, P., & Bogh-Sorensen, L. (Eds.). (2003). Food preservation techniques. CRC press. |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
رایانه، اینترنت، تخته، پروژکتور و نرم افزار |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
حل تمرین مرتبط با فایل های اینترنتی درس 10 نمره.
امتحان میان دوره 30 نمره.
پروژه و ارائه 20 نمره.
امتحان پایان دوره 40 نمره. |
| 10 |
فایل |
Pdf File |