1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
مکانیک سیالات کاربردی در صنایع غذایی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با مفاهیم مکانیک سیالات پیشرفته و کاربرد آن در فرآیندهای صنایع غذایی |
3 |
شایستگی های پایه |
ندارد |
4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی با مفاهیم مکانیک سیالات پیشرفته و کاربرد آن در فرآیندهای صنایع غذایی، آموزش مبانی نظری مکانیک سیالات، بدست آوردن معادلات و رو شهای حل آن ها برای مسائل کاربردی سیالات در کارخانه ها و ماشین های صنایع غذایی |
5 |
روش تدریس |
با استفاده از پاورپوینت، نمایش فیلم و کار گروهی |
6 |
وظایف دانشجو |
حضور به موقع در کلاس
انجام بررسی منابع بر روی یک موضوع نسبتا جدید مرتبط با درس و ارائه آن
انجام پروژه در یکی از صنایع غذایی در خصوص ماشین های صنایع غذایی بکار رفته و نحوه بکارگیری
آمادگی برای امتحان |
7 |
منبع |
Advanced Fluid Mecchnics, Graebel, 2007.
Transport Phenomena Bird, Stewart and Lightfoot, 2001.
Fluid Mechanics For Engineers M. Galal Rabie, Ibrahim Saleh, 2011.
Applied Fluid Mechanics for Engineers 1st Edition, Meinhard T. Schobeiri, 2013. |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
رایانه، اینترنت، تخته، پروژکتور و نرم افزار. |
9 |
نحوه ارزشیابی |
تکلیف درسی. انجام بررسی منابع بر روی یک موضوع نسبتاً جدید مرتبط با درس و ارائه آن 20 نمره.
پروژه و ارائه آن. انجام پروژه در یکی از ماشنهای صنایع غذایی در خصوص ماشین های صنایع غذایی بکار رفته و نحوه بکارگیری. 30 نمره
امتحان پایان دوره 50 نمره |
10 |
فایل |
Pdf File |