طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره روش های ارزیابی کیفیت مواد غذایی
2 هدف کلی آشنایی با روش های جدید ارزیابی مواد غذایی
3 شایستگی های پایه ندارد
4 اهداف یادگیری آشنایی با روش های جدید ارزیابی مواد غذایی و کاربرد آن ها در صنعت غذا
5 روش تدریس با استفاده از پاورپوینت، نمایش فیلم و کار گروه
6 وظایف دانشجو حضور به موقع در کلاس انجام بررسی منابع بر روی یک موضوع نسبتا جدید مرتبط با درس و ارائه آن انجام پروژه در یکی از صنایع غذایی در خصوص ماشین های صنایع غذایی بکار رفته و نحوه بکارگیری آمادگی برای امتحان
7 منبع روش های کیفیت سنجی غیر مخرب محصولات کشاورزی، رسول خدابخشیان، 1394
8 مواد و امکانات آموزشی رایانه، اینترنت، تخته، پروژکتور و نرم افزار.
9 نحوه ارزشیابی تکلیف درسی. انجام بررسی منابع بر روی یک موضوع نسبتاً جدید مرتبط با درس و ارائه آن 20 نمره. پروژه و ارائه آن. انجام پروژه در بکارگیری یکی از روش های غیرمخرب در کیفیت سنجی مواد غذایی. 30 نمره امتحان پایان دوره 50 نمره
10 فایل Pdf File