1 |
ضرورت بررسی تغذیه گیاه و تاریخچه |
|
2 |
تعریف مفاهیم علم تغذیه گیاه و کاربرد آن |
|
3 |
رشد و نمو گیاه- آب در گیاه |
|
4 |
مکانیسم های انتقال عناصر غذایی به سطح ریشه |
|
5 |
جذب و انتقال عناصرغذایی - ریشه |
|
6 |
جذب و انتقال عناصر غذایی - در آوند های چوبی و آبکش |
|
7 |
بر هم کنش عناصرغذایی |
|
8 |
نقش عناصرغذایی در کمیت و کیفیت محصول- غنی سازی محصولات |
|
9 |
تغذیه متعادل در راستای ارتقائ سلامتی-کشاورزی ارگانیک |
|
10 |
تغذیه برگی و عوامل موثر بر آن |
|
11 |
روشهای تعیین نیازهای تغذیه ای گیاهان |
|
12 |
روش کمیت -شدت 1 |
|
13 |
اصول تغذیه گیاه |
|
14 |
روش دریس |
|
15 |
بیان اهمیت تغذیه گیاه |
|
16 |
روش کمیت - شدت 2 |
|