1 |
فایل |
Pdf File |
2 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس به ارزش 2 واحد نظری به منظور آشنایی دانشجویان دوره کارشناسی بهداشت موادغذایی با بیماری های مشترک ناقله از حیوانات به انشان و مخاطرات کار به مواد و ترشحات با منشاء دامی طراحی شده است. ارتقای ایمنی و سلامت جامعه از اهداف مهم این درس است. |
3 |
هدف کلی |
اشنایی با بیماری های زئونوز ویروسی، باکتریاییی، انگلی، تک یاخته ای، قارچی و ... |
4 |
شایستگی های پایه |
اطلاعات ویروس شناسی، ایمونولوژی و باکتری شناسی |
5 |
اهداف یادگیری |
اشنایی با بیماری های زئونوز ویروسی، باکتریاییی، انگلی، تک یاخته ای، قارچی و ... |
6 |
روش تدریس |
کار گروهی و مشارکت کلاسی
تدریس با ارایه PPT |
7 |
وظایف دانشجو |
مطالعه مقدماتی مباحث اعلامی پیش از هر جلسه |
8 |
منبع |
خلاصه عفونی گرین ؛ جواد خوش نگاه؛ انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد(1403)
بیماری های مشترک انسان و دام . ناشر: انتشارات دانشگاه تهران نویسنده: دکتر محمدعلی راد
راهنمای کشوری مبارزه با بیماری های زئونوز (دفتر بیماری های واگیر وزرات بهداشت) |
9 |
مواد و امکانات آموزشی |
PC / PPT |
10 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان کتبی پایانترم 20 نمره |